Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dadka212 nádherné výtvory @rogerka nádherná @fodorka krásny Tomáš. @79zuzana krásna Kittynka @mates22 krásna tortička @dajna11 peknučké koláčiky @vecernicci krásne tortičky a tá ovocná- mňam. @jezkomanka @benne Na začiatočníčky ste si vybrali dosť ťažké tvary. Klobúk dole! Sú krásne. A detičkám všetko najlepšie., veľa zdravíčka, nech sú stále veselé a nechvám robia radosť. @janulkamartinko suprová torta.
@anibas skoré uzdravenie a dcérke držím palce pri Monitore. @daducha skoré uzdravenie
@mizulienka to kde majú takú dobrú cenu vajíčok? A aká je to veľkosť? Ja som skúšala piecť aj z veľ. M ale nevedela som si riadne prerátať množstvo múky a cesto nebolo také vláčne ako pri veľ. M
@vecernicci krásnučké sú
@vecernicci waw, ty vajíčka, taková jemňoulinká prácička, fakt nádhera
@vecernicci ty jsou nádherné.
@vecernicci fiha, na to ja by som nemala nervy. krasne!!! 😵
@vecernicci to je krasa , cim si zdobila polevou ci kralovskou??
@vecernicci teba vyvazit zlatom , krasne nieco , uprimne ti rucicky zavidim ....dokonale 🙂
@miciatko momentálně zdobím královskou glazurou, ta když mi zbyde, tak se dá znova prošlehat a použít, ale bílkovka, tak den a pak vyhodit 😉
@zlatat u nas v rovinke, v samoske...ja stale peciem iba z M a idem normalne podla receptu a cesto super.
@dadka212 ta farba je fakt krasna. A ked robis z PDT skusala si aj K2? Pripadne smartlex velvet? K2 poznam, robi sa mi lepsie ako s MMF ( neviem ho asi dobre namiesat) ale tiez je to zaujimave, kym to rozvalkam aby to nepraskalo. Preto by som chcela skusit inu hmotu a premyslam nad PDT a smartlefxom.
@mizulienka hmm divné - tak to potom asi bude tým, že som použila inú múku ako som zvykla ... alebo som nayknutá na domáce XL vajcia 😀 😀 😀 ... lenže babkine sliepočky akosi štrajkujú, nechce sa im znášať viac vajíčok
@lusil2005 to sú príšerné ceny - ja som už dvihla, už mám za 11€ torty, lebo takto to ďalej nejde, všetko ide hore 😠 😠 Aj WI ako zdraželo ☹
@pristela ja casto pouzivam aj zltu 🙂 a chlapi to su niekedy kapitola sama o sebe 😀
@vecernicci uzasne 😉
co sa vajec tyka ja kupujem 30 ks za 3,4 L-kove ale vsade vravia, ze mame malo vajec na domaci trh, lebo radsej budeme vyvazat a pre domacich zdrazime ☹
@zlatat ved urcite s tym zakazom, ta skvela EU 😠 😠
@lusil2005 mi nehovor ze za tie nadherne torty si ratas menej ako 10eur za 1kg??? 😕 😕 😕
juj babulky ked spominate to zdrazovanie... tusim by som aj ja mala uz konecne s tou cenou 9 eur za kilo nieco robit 😝

@vecernicci nádhera, to sú medovníkové?