Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte kocky.
@anibas no preto ze som tu mala moju tetu a pozerali sme torty.U nas klasika.A ona mi hovorila ze jej kolegynka z roboty ma nenormalne sikovnu svagrinu (ak si teda dobre pamatam pribuzensky vztah) a ze si ma pozriet na FB tvoje torty.A ked povedala prizvisko tak mi to bolo jasne 😀
@zuziq @zlatat
no my funguje 2 roky na dialku a odist z KE sa mi nechem aj ked asi aj tak nakoniec skoncim na zapade. Vikendy spolu v KE v mojom byte. Na zapad ma dostane teraz jedine ak tehu, aj ked casto clovek mieni pan boh meni.
V lete som byvala v Nitre ale boto to hrozne, kedze som nikoho nepoznala - cely den sama a len som cakala kedy dojde z prace.
@abriela veď aj ja som tu sama - nikde nikoho normálneho - všetko okolo samé staré babky a dedkovia 😠 v KE som mala super prácu, fakt veľmi dobrú šéfku som mala, kolegynky úžasné, veľmi dobrý kolektív sme mali ... odchádzala som s plačom a aj moja šéfka plakala, keď sme sa lúčili. Po svadbe som sa hneď sťahovala na západ a preplakala som celú cestu. 😒
Tu? Otras, oničom kolegyne, šéfstvo čistá katastrofa, dokonca to vyzerá tak, že po skončení RD nebudem sa mať kde vrátiť, lebo už vrabce čvirikali, že asi hneď dostanem výpoveď 😖
@jakelina ja som teraz pukla od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 citam o tych vajickach a vtakoch 😀 😀 😀 deti sa tu na mna pozeraju, ci mi nahodou nepreskocilo, ale je to perfektne, to som este nepocula 😀 😀 😀 😀
inac s tym ekzemom my mame tiez...Katka ma od narodenia, raz lepsie, raz horsie, nevieme sa toho zbavit, ma to na rukach a na chodidlach, ale z hornej casti...chudatko ma ruky ako babicka...take popraskane a zvraskavene ☹ snad to raz prejde.
baby niekde som mala postup na tucniakov a ani za pana neviem najst, neak sa mi ti moji nepozdavaju tak chcem kuknut co mi na nich vadi, prosim kto ma postup
@mizulienka o akych vajickach a vtakoch ?????????????
@miciatko zrovna teraz prehľadávam stránku kuharka a našla som tam tučniakov http://dianesdecoratingdiary.blogspot.com/2008/...
akože nič moc, ale základ postup tam je a detaily si spravíš podľa seba

@jakelina posílala jsem tuto fotku a jak píšu o velikosti jsme se nebavili, tak by to určo bylo min. o další 200 dražší tak to už by bylo 1050,-kč 😝 No a když jsme si z MM řekli, že to malá stejně nebude jíst (bude mít z dortem jen fotku 😀 ) tak je to zbytečný 😉