Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@janula.h kde je ten srnček? @janula.h krásna @dajna11 nádherná @yamahafazer - krásne pivo. Prosím Vás ako je spravená tá farba? @lucka_o parádny šrek @mizulienka - krásne dielka @ajka82 krásna @lamps nádherná @jakelina nádherný krtko
dakujem vám kočenky za všetky lajky,potešili a neskutočne 😀
@lussy23 no ta farba je davam oranzovu a telovu takze miesam a pridavam tak od oka 😀
@yamahafazer ano aj ja chcu taketo 😀 len mi nieje jasne ako tak prepichnut sunku aby drzala, ale snad to pojde za jazdy 😀
ja mala minule taky tenky pas cez cely stol, ale ted musim nieco ine, chapes ne ? 😀 na tanieroch poukladane to nemozem mat kvoli miestu
@yamahafazer ďakujem. sa mi ľúbi ta farba a rovnakú som videla aj keď sme mali v stredu tú prax(my musíme mať vždy v jeden deň týždni prax) a nikto nevedel.
@lucka_o wow ved tato je urcite ziva, neverim, ze to je torta 😕 😕
je to torta 🙂 este jedna foto, ale je na nej uz zlomeny list padol za obet detom 🙂
@mizulienka dakujem 🙂
@zlatat @yamahafazer nechapem, ze sa vam mramorak drobil, ja sice robim iba ten kakaovy, ale je uplne vlacny aj na 3 den, teraz somhomala polozeny nakuchynskom pulte, len vcera som ho zabalila do sacku a krasne vlacny stavnaty, teraz som zjedla cely jeden plat 😕 😕 😕
baby nevsimla som si, ci ste to uz pisali. Od pondelka v lidli Tatra salko za 1,29
@zuziq ale to je az od stvrtka nie od pondelka ta akcia.To je skoda,ze my tu nemame lidl 😒
@bzucinka2 ta prva stymi gerberami je nadherna to su marcipanove kvety?a stymi havkami je strasne pekna 🙂
@miciatko ta sa ti pekne podarila 🙂
@dm1 super su a ta draha vyzera velice dobre 😉
@janulkamartinko peknucke aj lalia pekna,ale troska sirsie a kratsie listy by som spravila inak je pekna
@lucka_o orchidea perfektna
baby mojmu muzovi ta pribinacikova plnka vobec nechuti 😒 a mne sa zasa lubi som ju chcela spravit malej do torty tak teraz zas neviem ci ju mam robit 😒

@mizulienka nadherne🙂