Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 já ti nevím, já s těma cenama taky bojuju, ale asi dvě stovky nebo 250? 😅
@dm1 jo a máš je náááádherný, ty kuřátka jsou kouzelný 😵 😵 😵
@dm1 kraaaasne ich mas!!!
dnes som na teba tuho myslela, idem prvy krat robit vanilkovy krem nad parou do torty 😀 chceli bananovo bananovy, ale som ich ukecala na tento vanilkovy s bananmi lebo ja mam akosi averziu voci pudingovym kremom 😅 minule som robila malinovy a normalne som sa bala ci ma s tou tortou nepozenu, aj ked si ju zelali. no neni to podla mojho gusta veru 🤐
@dm1 krásne perníčky
@vecernicci nádhera
@mamina1978 krásna torta i zajačika a vajíčka
baby staci mi na tortu pre cca 10 ludi krem z jedneho salka alebo radsej uvarit 2? bude to kruh priemer 24cm asi 😕
@daducha já sice nepeču na zakázku, ale za velké množství květů nebo figurek bych asi chtěla příplatek - vždyť jim můžeš dát jen potáhnutý dort a figurky nebo květy si můžou zkusit koupit a dám na dort sami - pak by teprve protočili asi panenky, až by viděli, jak v cukrárně stojí jedna pidi růžička z 5 maličkých koleček z mléčného marcipánu stojí 35,-.Kč a jedna "figurka" asi 5 cm vysoká - na placato, asi vytlačená v nějaké formičce, bez detailů, naprosto děsná oproti vaším stojí 25 - 35,-Kč taky...Já bych třeba měla jednu figurku v ceně a ostatní za příplatek, a květy na drátkách taky tak.... myslím, že některé holky to tady i tak dělají....
@dm1 to je nádhera, dohromady za všechno bych řekla tak 13-15 euro, jestli to není teda málo....
Ahojte , prossimmmmmm zmiernite tempo pisania , ja ako rychlocitajuca som potrebovala za dva dni absencie hodinu vas docitat 😲
potrebujem poradit , ako sa najlepsie zafarbi mmf hmota praskovymi farbami z drogerky ? a finta na ciste ruky ? ked nemam chira rukavice ? Dakujem ,
@lussy23 Tu tortu som tu uz davnejsie davala, tu som robila v novembri,patrila k mojej prihode. 😉
A tych zajacikov a vajicka som ja nerobila ! 😀 To je z nasej oblubenej cukrarne a dala som to len ako inspiraciu.
😀 🙂
Prosiiim .....potrebujem poradit , ako sa najlepsie zafarbi mmf hmota praskovymi farbami z drogerky ? a finta na ciste ruky ? ked nemam chira rukavice ? Dakujem

@alenv Ja som mala nedávno Wilton Red-Red. Tá bola nádherne červená 😉