Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@larah to mi ani nehovor ☹ chcem , potrebujem zelenu , telovu mam z cukrikov , zltu som uz pridala , ta je docela ok , modra je bledulinka a hneda kakaova je len tak ,, postrasena ,, to zas dobojujem 😀
no a pop povrchu som este nefarbila vobec , to tiez praskovymi sa da ? ci len gelovkami ? a to farbu rozrobis a normal malujes stetcom ? teda ja mam rezervy :O(
@mima1311 s kakaom urobis len bledo hnedu, ked das viac kakaa bude sa ti mmf rozpadat, najlepsie je cukriky rozrabat s bielou coko , potom zafarbis v pohode aj na syto. Ak uz mas bielu mmf urobenu a chces pridat do nej farbu musis najskor poriadne rozpustit farbu bud v bielom alkohole alebo vo vode a az potom zapracovávať do bielej hmoty , pak nebudes mat v hmote tmave "bodky" od nerozpustenej farby , a aby nebola melirova , treba len riadne poctivo miesiť 😉
@pristela dik , rada od odbornicky osobne potesi 🙂 ja som to miesenie fakt flakla , koli tym rukam dobabrosenym , nemam rukavice , dala som sacok , jasne ze mi padal a este sa hnusak aj urval 😠 😠 😠 tak idem este skusat , kym mam par cukrikov , ak mi ich mimochodom deti nestihli poza chrbat zosrotovat 😝 no nemam ani bielu ani tmavu coko , tu bielu vzdy doma zozeriem ja 😖 😀
Inac som sa ta minule pytala na tu slanu kuzelovu , ze ako si urobila ten kuzel , teda vlastne z coho , len si ma zrejme prehliadla , tak sa tak znova pripominam , by som sa chcela blysnut na oslave ze aka som ja sikulka 😀
@mima1311
@abriela ano mal ich od tej čiernej čo som ich farbila,ale len prvý den potom už tak nasucho nepuštala farbu,malý sa s nimi hrával každý den potom raz prišla švagriná ,jedného mu zjedla a tá mala pusu celu čiernu 😀
tá farba z drogérky bola rozrobená v troške alkoholu a štetcom natretá po povrchu
baby, viete mi poradit, chcem upiect tortu, daju sa cukrove kvietocky prilepit na marcipan bielkom? alebo cim? 😒

@mima1311 farbila som cervenou aj zltou MMF. Farbu som dala pri roztapani do cukrikov. Ruky som mala ciste - nefarbilo to. Pouzivam obycajne farby z drogerky.
Cervena vsak nebola cervena- ale tmavu ruzova. Zlta bola pekna.