Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@njonja - ja nedám dopustiť na gélovu hnedú Sugarflair, vyjde mi krásna tmavohnedá farba 😉 farbila som WI aj smartflex, oboje super 😉 . Stačí jej málo a je krásna 🙂 . Predtým som farbila čokoládou, ale horšie sa mi s hmotou potom pracovalo, táto gélovka je super 🙂. A akú farbu - hnedú - používaš Ty?
@mia1111 musim si ju kupit! Ja mam daku divnu, ak mam byt primna, ani jej nazov nepoznam. Objednala sm si cez net , cez Amazon gelovu hnedu a poslali mi len tekutu. Potom som si kupila set z Wiltoniek, ale tam tiez nebola.-( A namiesat si akosi netrufnem. Ale kupim tu sugarlair🙂 Dakujem za typ!! Ozaj a kde si ju kupila? mam ist na Sk po Velkej noci, tak si mozno zajdem dakde kupit alebo si objednam cez maminu...Tu som ju na nete na torty nenasla☹ teda len tekutu a nie gelovku...
@alenv našla jsem na MMB dort udělaný z té hmoty, co nabízí Pomposo. Paní to tam chválí.
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=125420&us...
@mamina1978 dakujem🙂 Si poklad🙂 A tusim, ze tiez ponocujes🙂
@njonja vychutnavam si to ticho , ked deturence spinkaju.... 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@mamina1978 no ved pozeram, ze mas 4!!!!! Klobuk dole!
@njonja ale celkom sa to da zvladnut, mam uz dvoch väcsich chalanov a dvoch spuntikov ...tak si ti velky spolu rozumeju a ti mensi sa spolu hraju. Je to celkom fajn..... 😎 Ale dobre mi padne aj trosku oddychu, ked vecer vsetci styria zaspinkaju 😀 😀 😀 😀 😀
@vecernicci jeeeej nasla som take krasne golfove ihrisko s veeeela detailami. Neviem uz sice na kedy to mas, ale ten golfac dortik sa mi taaak paci 😵 😵 😵 😵 😵 😵 , ze ti ho sem musim hodit.... 🙂 😉
Baby to som ja nerobila, je to inspiracia z internetu 🙂
@njonja - mamina1978 bola rýchlejšia 😀 , ja som šla včera spať presne o polnoci 😀 . Túto farbu mám: http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh...
baby aaaaaaaaaa mesto jedného stužovača som dala tortove žele 😲 😲 ponahlala som sa a spojila som si nespravny sačok 😖 čo sa mi stane s plnkou 😨 😨
@mamina1978 ako rozumiem, ze mas rada svoj klud. Ale o pol tretej? (kuk golfove ihrisko) Ved ty si horsia ako ja!! Boze, kde beries energiu?
@viera6 joj vieri tak toneviem, ako to vyzera? v najhorsom pripade ti to asi stuhne ako jogurtovy krem si myslim.
@mizulienka nadherna!!!! Cista! Krasna! A stvorec! Ja som minule skusala potahovat stvorec a nedokazala som to☹

ahojte pridam svoje čertove srdce inak rohy som robila s mmf a nešli mi nafarbit na čierno tak som ich nafarbila po vrchu 🙂