Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@miciatko ja ta uplne chapem, ani ja by som babatko nerobila, uz ma tu maju baby urcite za prudernu a staromodnu a konzervativnu 😝 😀 ale co uz... 😉
a myslim si, ze by sme to nemali hadzat na "nas zakaznik nas pan", pretoze ak s niecim nie som stotoznena a nechcem to robit, preco by som mala? myslim, ze jeden strateny zakaznik este nie je koniec sveta 😕 😕
@mizulienka ja zasa cici, rici . . ., to spravim ved to mame kazdy, ale aby niekto krajal babatko tak to nie, to je tam moja hranica, nech zakaznik nezakaznik , ale im to odmietlo asi viac bab , lebo pisali ze uz nevedia koho este oslovit, tak som ich odkazala na tom torticky
@jakelina zkus cukrárnu, u nás to tam mají 😉 a ty stříbrný kuličky i menší jsem koupila u nás v Ternu, tam mají hafo na výběr
baby hlasim ze vajcia M 30 najnovsia cena 4,99
@mizulienka neboj sa babatko by som nezobrala ani ja 😀 😉
@katy1979 😀 😀 😉 😉
@miciatko aj ja uz minimalne 2 tyzdne
@jakelina ja som kupovala v kauflande, ale mozno aj tesco to ma
@marci2305 A z kafe by to zhořklo?
babuleeeee prosím nejaku inspiration pre 2 rocne dievcatko na narodky...
@abriela saaakris a nasi cinankovia nic ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ oooch a ten list na laliuuuuuu ☹ ☹ ☹ šťastné a veselé želam !!!!
baby zacina ma chytat nervozita z toho mcqueena ☹ on to nechce tak "jednoducho detsky" ale realisticky ☹ moj mi tu vravi ze som mu mala povedat cenu 50 a nie 30 ☹ ☹ ked uz chce realizmus nech má 😝 že vsak to ani na zdravotku nemám 😅 😅
ozaj holky zdvíhalo sa životné minimum? vsak zas mi zvysili zdravotku, moje životné minimum sa scvrkáva každym rokom viac a viac smerom dole ☹
@pristela no ani u nas v zime nic nemal. Sla som do Kik kupit tu kvetovanu podlozku na odtlacanie a zastavila som sa pre inspiraciu u cinana. Nechapala som - mal 10 druhov vypichovaciek, tozne formy na muffiny a pecenie. Este aj silikonovy valcek.
Ty robis nadherne realisticke torty, zvladnes to lavou zadnou.
@ladydia čo tak takáto len s dvojkou? http://www.flickr.com/photos/cakesbysugargirl/2...
@pristela tak já taky dorazím 😀 udělám si výlet , děcka nechám tatínkovi a frrrrr... 😀 bych tam jela bůhví jak dlouho, škoda holky, že nebydlíte blíž ☹
@vecernicci jee teba bych chcela spoznat

@anibas viem že to splýva dokopy,ale je to krásne jarné...tie farby🙂 😀