Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 ja krabice prv nahanala tiez , ale teraz uz nie, v Tescu su vzdy a ked nie staci niekoho pri zelenine odchytit a oni vzdy normalne ochotne prinesu prazdne kartony zo skladu 😀 a su cistucke a rovne, v kauflande maju vzdy poprehybane 🙄 tak tam uz nebravam
@jakelina ejha , vela zdravicka posielam !!!!
@alenv - sú to také kryštáliky sacharózy, dajú sa z neho po roztopení robiť rôzne ozdoby - v silikón.formičkách, alebo len tak haky-baky naleješ na podložku a vznikne niečo také, ako mám ja na fotke... ale tých možností je strašne veľa, dá sa liať na kocky ľadu a tak vznikne zaujímavý tvar. Správa sa ako karamel, aj je sladučký a dá sa super farbiť potrav.farbami 😉 . Videla som videá, kde číry výtvor nasprejovali a vyzeralo to super, aj to snád vyskúšam 😉
@jakelina náš mladej se taky ládoval, dokonce neměl ani tu teplotu (on teda nemívá ani k angíně, to je fakt), šla sem třetí den s vyrážkou, jakože pro mazání a doktorka se mrkla, pak do krku a byla si docela jistá..... no nakažlivý to je, ale třeba dcera to zatím nedostala (mudra říkala, že obvykle mladší od staršího to chytí, opačně nemusí a nejvíc je to prej do pěti let)
ty perníčky jsou krásný 🙂
@jakelina a třeba ne, držím palce a tiše závidím, my tuhle zimu už pátý, pevně věřím, že poslední....ani jsem o víkendu nepekla, manžel není doma a prarodiče taky nemocný, nebylo pro koho a vlastně ani moc chuť ☹ , ale už se musím pustit do perníčků, dělám ty hnedka měkoučký, takže ještě stíhám 😀
@alenv - isomalt kúpiš v cukrárskych potrebách - sú to také kryštáliky 😉
http://www.cukrarskepotreby.eu/predaj/1196/Perl...
Holky, potřebovala bych postup na frézie a konvalinky..🙂 Děkuji.🙂
ahoj holky, nemáte prosím některá uložený postup na krtečka, už jsem to tady několikrát zahlídla, ale doteď jsem to nepotřebovala, předem moc díky 😵
@zdenallicka
http://www.tortyodmamy.sk/frezia-pomocou-vykraj...
a na konvalinky jsem nedávno zrovna taky viděla, zkusím je najít 😉
@pipka ale vyzera uplne super
@vlada111 Vladi ja som uz komentovala na FB, neverim, ze to je torta...neskutocne prevedenie, ty si umelkyna, nadherne. 😕 😕 😕

@mia1111 můžu poprosit co je to ten isomalt? Děkuju