Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahoj holky, jestli rádi pečete, koukněte na prima love na Báječné dorty od 20:45 v po. Je neuvěřitelné co vše se dá vyrobit a je to super 🙂
@jakelina nie, na podložke som ten chvost priamo napojila, lebo už sa mi nechcelo vykrajovať takú tenkú piškótu. Punčovinu som vytvarovala do slimáka a po ztuhnutí som to potiahla. Nejak sa mi tie príšerky nahromadili, ale budem zase oddychovať a pozerať len tie vaše výtvory, lebo budúci týždeň robím poslednú, ale len dievčenskú s prvému roku s nejakou ovečkou a ostatné je na mne 😉
babulky, ktoré kupujete kukuričný sirup, koľko taká sranda vyjde? Či sa mi to oplatí cez e-shop, alebo radšej zháňať v meste... našla som za 2,00€ - je to 450g. Je tá cena OK ?
@mia1111 ja kupujem z bio shopu za 4eur, myslim, ze je to tiez 450ml
@mizulienka - ďakujem... toto asi nie je bio, tak zrejme preto je cena nižšia... ale tak uvidím, ak nezoženiem lacnejší u nás, tak si objednám a vyskúšam 😉
Holky co říkáte na dnešní dorty. Ty ozdoby z cukru, to je nádhera, že. 😉
baby potrebujem radu. Na sobotu mam robit tortu na oslavu pre babicku, bude to orechovy korpus, dzem a salkova plnka. Lenze vo stvrtok ideme na chatu - mozem si upiect korpus v stredu, tortu naplnit a potiahnut uz vo stvrtok? Bude do soboty, pripadne ak sa zvysi nedele OK ak bude v chladnicke? Myslim, ze by sa tam nemalo nic pokazit, ked je to salkovy krem, ale co ten dzem? 😕
@zuziq urcite mozes, nic sa nestane.

@zuzkat1 myslis mliecny? s tym nerobim ale isto to kocky tak robia. MMF bezproblemov pouzijem takto aj ine kupovane hmtoy a ani v ladnicke netreba ved ani v obchode to nie je v ladnicke 😉