Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 no veru to neni zly napad... 🙂 idem nieco pohladat... dakujem... 😵
@vecernicci mala by som otazocku na tetu vsevedku..... 😉 😀 😀 😀 😀 😀
ked do tej marcipanovej vlastnorucne vyrobenej barbie formicky natlacis tu hmotu...predpokladam ze medzi formickou a hmotou das potrav. foliu , tak to das potom cele na chvilu aj do mraznicky , ci ako, aby ti to ztvrdlo ? 😕
@mamina1978 já ti dám tetku 😀 😀 ne nedávám folii, jde to krásně ven, ani to nedávám do mrazáku, normálně mi to jde ven, ale můžeš to tam na chvíli šupnout, půjde to asi ještě líp 😉
holky viděli jste http://dorty.artmama.cz/domaci-silikonove-obtis...
tak micky..............pristeline bubny dokončenééééééééééé...................ako viete, ona si šunky vyvaluje niekde v Polsku 😀 😀 😀 ......a mne jej manžel doniesol upečenú, naplnenú a potiahnutú tortu................takže sme s manželom makali na bubnooooooooooch.........dali zabrať :-P .......nie sú NAJ......ale snád budú kočky spokojné......
paaaaaaačko............a tortičky krásne ste dali......páčitkujem ako divá 😅 a zároven dík za lajky čo ste dali mojej včerajšej 😉
babulky nestiham vas citat,a le vsetky torty nadherne ;-\0
baby ako by ste robili taku tu pootvorenu darcekovu krabicu?
ahoojte je tu nejaka mamina z okolia Stropkov-Svidnik ktora by nam upiekla tortičku k narodeninam na druhy tyzden ?????????????????????????????? sme uz zufali nikto nema cas 😒
@lawli to fakt??? 😨 no ja co som robila tu ovecku teraz naposledy, tak som si vsimla,ked sme odchadzali z navstevy, ze trosku prepadol spodny diel... potom som sa pytala na to na inom fore kociek a ze som mala vystuzit.. no len to som ja vobec nevedela... som myslela, ze to udrzi.. no nic.. na buduce budem vediet 🙂 a ako to vystuzis? len napichas slamky tam,kde pokladas vrchny diel???
@anibas Sabi ja odpadnem ako bravurne si to zvladla, nadherne vsetky, uplne dokonale 😉 si fakt neuveritelna 😉
ahojte žienky, je tu niektorá šikovná mamina z Martina, ktorá by nám upiekla tortičku na krštiny???
@anibas Velmi krasne torticky. Ten krtkovy 2D si robila trosku vypukle tie postavicky, no super napad. Vyzera to fantasticky. A vobec vsetky su mooooc krasne 😵 😵 😵 😵 😵

@adka_praha Asi ziadna nema z nas taky recept, ale neviem kdo tu daval recept na krem s ladovych gastanou, tak by si mohla miesto nich dat do toho kremu nugat.....nie? To by mohlo byt podobne.... 🙂 😉