Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ahojte, poradite mi prosim ? Buduci tyzden robim torticku s hello kitty, budem ju vyrezavat a paci sa mi ked je cely obrazok olemovany ciernou akoby konturou...cim to spravit, aby to nebolo moc hrube ? Len vyvalkat hadika natenko ? Este ma napadlo obtiahnut to ciernou fixkou len neviem ci to nie je blbost, mam na mysli taketo nieco
Baby ja mam tolko noviniek , co by som vam chcela tiez ukazat,len to ma ta nemecka stranka blokovane. Aj ja som sa tam prihlasila a musela so tam dat 10 prispevkov a az skoro po dvoch mesiacoch som mala vsetky stranky spristupnene 😉 🙂 Tak vam to budem postupne sem davat.
Najnovsia novinocka , neviem ci to uz poznate niektora , ze ak sa klasicky marzipan zmiesa s roztopenymi medvedikmi vytvori sa hmota ,ktora je suuuuper na modelovanie tvare a postaviciek. Je pruzna a da sa vyrobit bez pouzitia dalsich farieb telova hmota. Namiesanim farebnych mackov. Vraj sa s tou hmotou da este dva dni manipulovat, lebo schne dlhsie. Ale , ze super drzi tvar.
@mamina1978 super nápady a oveľa lacnejšie. Ďakujééém.
ahojte vsetci, chcela by som vyskusat urobit marcipanovu torticku pre svoje deti, prvy raz...prosim vas, s akym marcipanom mate najlepsie skusenosti? Napr. znacka, kde ho kupit....ci je to jedno?
@mamina1978 super.......super........to som nevedela, dakujemeeeee 😎 😎 😎 šikofnááááá si 😵
@maya30 Ja som to skusala s MMF, ale len tak , ze ako to ide s tou striekackou z nurofenu a slo to super. Ked zarabas MMF a este je taky redsi, ale nesmie sa uz lepit , a ked do neho vtlacis palec musi tam zostat odtlacok.
Tak z takej hmoty urobis lahucko hadikov kolko len chces. 😉
@dada2007 ja som dala striekačku aj so smartflexom na chvílku do mikrovlnky a tlačilo sa to samé von 😀 som musela pozerať do mikrovlnky, keď sa začalo vytláčať vybrala som a rýchlo obťahovala 😀
@heni79 už radšej pre istotu stále používaj iba maslo s cukrom prípadne s korpusom 😉 aby sa ti náhodou znova toto nestalo 🙂
@dm1
@mamina1978
@mates22 baby skusim to z cerstvo zarobeneho mmf, predtym som mala mmf z chladnicky 😉
a este taku blbu otazku - to ten obrazok si cely aj s obtiahnutim pripravite mimo torty a potom prenesiete na hotovu, alebo sa to sklada priamo na torte ? Bojim sa ze mi ta cierna lemovka zababre potah ak s tym budem narabat na hotovej torte
@b.janka ja som si objednala plastove, hned dvoje a nikdy somich nepouzila, nevedela som ako s nimi robit, skusala som aj tak aj tak a zle....kupila somsi radsej poriadne kovove.
@heni79 je krásna
@mamina1978 - waw zaujímavé. určite vyskúšam🙂
@maya30 nádhera
@mamina1978 das mi prosim prosim link na tu stranku? dakujem pekne 😵
@kleopatris Tu sa musis prihlasit. A musis mat trpezlivost, kym ti vsetky stranky spristupnia. A musis vlozit minimalne 10 prispevkov. Je to sice same musis , ale oplati sa 😵 😉
@ikula2 krásny zámok
@emily_666 krásne tortičky - v jednoduchosti je krása 🙂
@vecernicci krásnučká

@mariann2 ďakujem za info... aj som si myslela