Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@malamargaretka taky dělám nejčastěji mramorový korpus, krémy různé - nejčastěji asi salkový (uvařené 1 salko vymíchat s 1 máslem) nebo čokoládový (šlehačka, čokoláda na vaření, cukr dle chuti, 1-2 lžíce kakaa - krátce povařit, pak vmíchat půlku másla, nechat vychladit, pak ušlehat), ale ten krém s mascarpone nebo tvarohový pribináčkový je taky dobrý...
žienky čím by ste poliali korpus na tortu so salkovo čokoládoévou plnku plus banány??
Žienky, prosim Vás, ako sa znáša želatina s poťahovkou? neroztopi sa mi marcipan pod kuskom zelatiny?
babuliatka moje sikovne, potrebujem od vas poradit... 😅
odkial si mam objednat silikonovu alebo akukolvek formicku na babatko, aby mi dosla do tyzdna? 😕 😒
potrebujem robit buduci tyzden torticku na krstiny a chcela by som konecne uz mat aj vlastne babatko 😉 teda formicku samozrejme 😉 😀
@janula.h Já bych polila kávou..🙂
@zdenallicka a ako to robíš normálka káva s cukrom a tak?
@janula.h Uvařím si silnější rozpustnou kávu a přidám do ní rum.. Nesladím, vše ostatní totiž sladké je..🙂
@pipka objednaj od kamky,a napis jej ze ho potrebujes mat do piatku 🙂
@katulkaaaaaa ja som dnes objednavala u kamky a uz mi aj volala, ze zajtra to mam doma....ale nie som si ista, ci ta forma nie je vypredana
na, ale zajtra dostanu tovar, tak hadam bude🙂
@zdenallicka nemám rum ☹ iba arómu može byť?
je to torta na ktorej moc moc záleží ide na veľvyslanectvo tak mám stresy 😖
baby mala som telefonat ze by potrebovala svadobny kosik z broskynami , ale nerobeny z marcipanu, inak sa da ako toto robit??
@katulkaaaaaa dakujem kati, to je peciemeskamkou...ci? 😕 😉
@janula.h Jasně..🙂
@katulkaaaaaa aaaa uz som nasla 😵 objednane, dakujeeem 😵 dokonca je prave v akcii 😀
@pipka joj nebola somtu super ze si nasla 😉

@lucik... krásny