Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Dievčata viete mi povedať kde som urobila chybu? Robila som dnes dotru, sice len nam na spapanie.Prvy krat som dávala aj broskyne a vytekáá mi z pod poťahovky ako keby šťava z tych borskín. Davala som tvarohovu plnku s ovocim...Je tam stava s tych broskyn a zelatina... 😒
@lamps ja som dala tvarohovu a bolo to ok sice som dala iba malicko aj po bokoch a vsetko ok 🙂
@jakelina akoze biele farbivo? 🙂
som mala obavu, ci stuhne ta "kavicka" v poharikoch, ale na moje potesenie ano🙂)sa tesim, ked pride poloviciak domov, si dame🙂ked uz som vcera dostala kraaasne ruze, nech ma aj on nieco z toho nasho sviatku🙂a samozrejme mi robi pokusneho kralika, kedze som zasa dala iny krem ako doteraz.....ale to mu nehovorte, xixi🙂)
Ahojte babulky, tak ja pridávam moju víkendovú tortičku pre manžela, bral ju spoluhráčom - futbalistom. V nedeľu mali zápas, ktorý vyhrali, mm dal dokonca gól, takže oslávili výhru aj narodeniny 😀 . No a na budúci rok musím urobiť tortu na veľký plech asi, lebo za 3 minúty vraj bolo po torte, ostal prázdny podnos a tým pádom sa oneskorencom už neušlo 😅 . Je to logo ich dedinského mančaftu 😉 , chalani boli unesení, že také niečo vživote nevideli 😀 Tak sa z toho teším 😵 😵 😵

@moncicatko19 přidej tam bělobu, je buď tekutá nebo prášková