Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Ahojte zienky! Juj ja sa vzdy tak tesim na vikend, tolko nadhery tu vzdy pribudne!!!
@pristela kde co ako, kurna ja nikdy tvoje fotose nezachytim. idem ta vystriehnut na FB! 😝
Pridavam moje dve dnesne... Natalka samosrejme zas dostala vcera horucky, bolia ju asi aj mihalnice, a najlepsie ze v pondelok jej zacina skola v prirode ☹ a tak strasne sa tesila...
Inac - leto uz uraduje!!!! uz ste videli, aby za 24 hodin neuschli dve krpate Minnie cierne nohy zo smartflexu???? Ani drotiky nepomohli. Nakoniec si musela sadnut 🤐
@dajna11 kde so mozem pozriet vsetky tvoje torty
@lokalistin tutok....
@dajna11 diky pekne torticky a aj deturence 😉
@lokalistin díky 😀 😀
pridám vám to moju dnešnú..pekne ma potrápila....skoro plakala som pri nej plakala...a dokončovala ju v chladničke...teraz len dúfať že prežije prevoz v tomto teple.....inak je to moja prvá poschodová torta skoro po 6-tich rokoch ...prvá bola staršej dcérke na 2narodeniny 🙂...ešte poupratovať a popozerám aj tie vaše 🙂
inak holky nieje nic tazsie ako praca s bielou cokoladou 😠 😠 jaj 😠 😠 😠 keby to aspon ludia vedeli ocenit, ale nie, mne objednavaju torty poliate coko, ze ved to mas lahsie 🙄 🙄 🙄 som len ted davala bielu na tiramisu , no mam objednavku na poschodovu celu s bielou coko ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ asi mi padne net, zlyhá elektrika, vybijú baterky v zvončeku a umrie mi zas datum odovzdavania torticky mobil 😝
@vecernicci no, ved aj mne len raz stiekol, ale staci mi to na to, aby som viac nedavala puding🙂ale ak s tym nema niekto problemy, nech si da🙂
@salonka1981 podle mě je to všechno malované... 😅

@vlada111 že? ☹ keby aspon chcela ze modry vankus a biele ruze to by slo ☹ ale tetuske sa strasne pacila, tak dufam, ze aj chutit im bude 😕 a este tie fialove ma cakaju, ja sa tak netesim na tu torticku ☹