Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby nemate niekto ulozeny recept na kokosovu plnku s ananasom. niekde som to videla a neviem to najst
@katy1979 kati ja mam takyto :
2 kokosove pudingy creme Ole, 0,6 dcl mlieka, 5PL cukru, urobime husty puding, primiesame 2OOg masla, 4PL kokosu, rozdelime na dve polovice, jednu ako krem pod potah do torty a do druhej pridame este 250g tvarohu a ananas z konzervy bez stavy a rozmixujeme, tu s maslom odlozit do chladu a tu s tvarohom pouzit ako krem do torty 😉
@lucka_o wau, carodejka 😀. Ja nemam doma ani poriadnu vahu a tvrdim, ze mi ju ani netreba. Ale 4 vajcia, 250g muky - celkom dobra kombinacia, aj ked vela zavisi od velkosti vajec. Asi 2 mesiace som vajcia kupovala a vidim, ze sliepky nasich nesu asi vajcia XL 😀
@bzucinka2 ja som pisala o 26cm okruhlej forme - v tej som totiz piekla svoje prve auto 🙂
krasavice, pomoc🙂 prosiiim, uz ste si robili formicky s tavnou pistolou? ja mam len tak zhruba predstavu ako na to a nechcem nic pokazit..kujeeeeeem🙂
tak pridavam este torticku z minuleho roka moju druhu v zdobeni potahovkou, ked moja babka oslavovala 90 rôčkov, tak som jej urobila nieco podobne ako v sobotu ocinovi na 60-tku ,len vo fialovom prevedeni a s ruzickami 🙂 najviac mi asi trvalo kym som porobila tie ruzicky vtedy,to som sa modrovala dlho do noci 😨 ale babke sa moc pacila,tak to najviac potesilo a zvlast, ze tato fakt aj chutia super 🙂
holky prosim vas kde a aka je najlacnejsia bila cokolada?
@pristela jaj ☹ ,ale tak keď na množstvo,tak neviem či ešte lacnejšia niekde bude 😕 😕
počuj moja,ty si robila raz mliečny marcipán....som si opísala....ako sa ti s ním poťahovalo?som si kúpila sušené mlieko že vyskúšam...a vody taam koľko šlo?lebo len olej tam bol tuším písaný.ďakujem

@mizulienka NO, já jsem lenoch..😀 Mě by k tomu nikdo nedonutil..😀