Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
aach mne sa to takto nepozdava 🙄 straaasne dlho budem rolovat doleeeeeeeeeeee ☹ a neviem si predstavit ked sem nahadzete inspiracie 😕
no, kokosove muffiny v rure...nemate typ na veeeeelmi rychle ozdobenie? len tak pre detiska, co u nas dnes budu, idem drezurovat matiku🙂
Nemate recept/typ na jahodovy maslovy krem?
Co jsem nasla,tak klasika z vanilkoveho pudinku...jen se to pak ruzni - nekdo primichava jahodovy dzem, nekdo pouziva kompotovane jahody... Nemate nektera vyzkouseno? Diky.
@lucy222 ja som robila jahodovy krem s jahodami tak, ze som miesto mlieka dala kompotovu stavu a uvarila v tom zlaty klas a prislahala maslo ako ked robis klasicky maslovo- pudingovy krem... a ja som v tom rovno aj rozslahala tie jahody... 😉
ahojte, poradite mi prosim ? Ak ste uz niektora robili svadobnu postel, z coho ste robili celo ? Ja som to skusila zo zlepenych oblatok potiahnutych s mmf ale je to hrube a este to od vcera nestvrdlo ani trochu a spravila som este jedno cisto z mmf a to mi tiez nechce stvrdnut (farbila som kakaom) este rozmyslam ze spravim este jedno a primiesam tam cokoladu, ale uz mi dochadzaju napady ☹ a to ani nehovorim ze cela torta ma mat len 3kg 😒
@aduskatt Ked ides drezurovat matiku, daj im tam cisielka 😉 ciky- caky + - a rovna 🙂
nech nevyjdu z cviku aj pri olovrante 😉
@pristela no ved ani mna sa nepytala brala to ako samozrejmost ze pojdem a budem predvadzat 😝 . Len som komentovala foto zo stretka v Povazskej - tam mali super velke priestory a baby tam spominali trencin ze mi to nevyda a uz pisala ze "ty neprides?". ako ani niky sa este nepytala neviem kedy chce riesit ze kto jej tam bude modelovat 😝.
@adka_praha jj, o tomto jsem četla 🙂 Drží to pak v poho? Ja budu i prvně zdobit krémem 🤐 tak jsem z toho mírně "vyplesklá"... 😅 Každou chvilku mi má přijít balíček s věcma na to 😵
Děkuji 😉
@aduskatt Celkom lachke a pritom pekne..... cerveny trojuholnik , styri cierne kolesa, jedna cierna gulka s bielim pasikom, a bielo obdlznik dozadu..... a mas formulky....predpokladam , ze tvoj synacik a jeho priatelia.....cize len pre chlapcov si chcela? 😉
@mamina1978 praveze spoluziacka pride a musim to mat dozdobene tak do hodinky🙂)).idem tam napraskat nutelu a asi nejaky kvietocek vymyslim🙂
@jakelina myslis ze by sa to dalo vyvalkat na tenko a bez hrbolcekov ? Idem z tej hmoty robit vankuse na tu postel tak mozem skusit ...
@pristela asi by sa skrutili, myslim si...lutujem ze som to zobrala, ny skusanie miniem viac ako bude stat cela torta 🙄 tak mi treba 😝 ale tento vikend je nenormalny, vsetci oslavuju.... 😉

@zanet2009 já dělám - 5 vajec, 5 lžic mouky, 5 lžic cukru.. upéct, po upečení hned srolovat.. nechat vychladnout, naplnit 😉