Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 neviem, ale je krasna🙂
@mamina1978 šikulkovia zlatí.Tatino bol istotne milo prekvapený.
@jaja555 no jasne 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 ved to nema kazdy den 😉
@mamina1978 taky nevím, jak je dělaný ten květ
tak mám děvčata zase super zakázku, mám dělat divokou kachnu, teda kačera, má jako plavat, hlavně aby vypadal jako živý a nakonec dodala, ale musí být do 500 kč, to je teda kšeft jak noha 😝 😝 😝 jo a chce , aby měl hlavu nahoru, ne položenou a poveze to vlakem asi 200 kiláků, tak jí tu hlavu udělám z těch burizonů 😉
@mamina1978 myslim ze neto konkretne je lepeny k sebe, nie na drotiku... a ked uz na drotik, tak by som ho davala na sposob ako robila tusim bozka(?) slnecnicu na tom na konci drotik zahnut do kruhu, vykrojit si kruh o cosi sirsi ako kruh z drotiku, pichnut kruh zo spodu drutka dostredu a precnievajuce kraje prehnut okolo drotika stoceneho... dufam ze vies ako myslim... a na to potom lepit
holky aj ja peciem bezne ak sa zmesti aj dva na jednom poschodí, ved kto by tie male prcky piekol zvlast ? 😕
ahoj holky, jdu pro radu. chci manzelovi udelat k narozeninam dort s marcipanem, ne uplne potahovany mozna, ale jen nahore ozdobeny, i mam v hlave, co bych tam nahoru chtela. ALE. zatim jsem nikdy s marcipanem nedelala. muzete mi poslat tip na nejaky zaruceny recept i postup, nebo triky a tipy, jak na to? videla jsem vase dorty na teto strance a smekam ..... 😨 😵
J8 peču v horkovzdušné troubě klidně korpus, buchtu i maso najednou.. 😉
@vecernice
http://www.donnamoderna.com/cucina/ricette/dolc...
je tam napsano: "jednoduche" 😉
@vecernicci Ty pritahujes naozaj nejako k sebe zvieratka rozneho druhu 😉 😀 😀 😀 😀 😀
Ja som si prave pred par dnami ulozila taku lezatu chciplinku ........
Ale pochybujem ze ta pani to dovezie vlakom v poriadku!! 😖
Skoda ,ze musi mat hlavu hore, lebo by si tu hlavu mohla strcit pod kridlo, akoze sa cisti 😀 😀 😀 😀 😀 a tam by mozno taku narocnu cestu zvladla ....ale s vystretou hlavou ☹ ...asi by som ju odhovorila od toho je to velky risk.
Vela zdaru ti prajem , ci mam povedat lovu ??? 😀 😀 😀 😀

@janula.h
@aduskatt
diky 😉 🙂
chtela jsem pospojovat vase inspirace a podklad a barevnost celkove mne uchvatila na tomto dortu - tady na tomto odkaze delaji dort deti..jinak ho dela boss cake Buddy original..ale nemuzu ho najit..skoda..tak posilam aspon toto pro predstavu
http://translate.google.it/translate?hl=it&lang......