Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mates22 díky, to je jen krabička, do který dědovi dají peníze na nový zuby 😀 dort k tomu není, je to pro kámošku, tak jsem si pohrála 😉
@vecernicci jeee to je super vymyslene
@mamina1978 haha, to sis navařila a ještě hóóódně navaříš, mně stačí ty naše dva věčně hladový krky 🙂 jsou pořád jako ty ptáčátka s otevřenejma zobáčkama 😀 😀
to ona zostavila jedalnicek na 28 dni aj s receptami a znama ma velmi dobre vysledky , ale teda chce to vela seba zaprenia
@vecernicci čo??? veď je ako živááá keď bude mať baba reči pošli mne ja si dááám 😀 žienky dnes 10 výročie svadby 😀 dáme si okrajkyyyyyy 😝 a polejeme salkom 😀 😀
@jakelina já taky kojím, ale tahle dieta na 28 dní není hladová, můžeš jíst do sytosti, ale podle plánu :d. Akorát, že třeba maso tam není první tejden, ale tak však prcek už dosti zbaští i nezprostředkovaně. 😀 My máme snad ty dětičky nejmladší nějak na sebe napojený, či co...spaní stejně, kojení stejně, věk stejnej.......... ještě řekni, že netvoří víc věty a nechce chodit na nočník a já padnu 😀
@vecernicci ved vcera si tu o kacke pisala a dnes je uz hotova?? wauu, pekna je
@janula.h díky, třeba k tobě přiletí 😀 já ještě budu dělat zahradu s domem ve velikosti plechu 😉
@miciatko osobně ne, ale jede diskuze https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/hubnuti-... tak nakoukni, jsou tam už nějaké výsledky 😉
@abriela včera večer jsem si ji naplnila a ořezala jakž takž tvar, ráno o půl šestý jsem ji dotvarovala punčovinou a v poledne potáhla, barvila jsem ji navrch gelovkou, protože dělat každý pírko jiný barvy se mi teda nechtělo 😝
@vecernicci kridla ma kacka perfektne. Si odbornicka na tvorbu zvierat 😉
@mizulienka fakt sa ti podarila, krásna je Luci 🙂
@vecernicci tá kačica je perfektná, si šikula 😉
žienky ako robíte tie kosoštvorce po bokoch torty viete čo myslím?také tie čiary 😀 ako tatár sa vyjadrujem 😝

@jakelina Tak toto ma este caka??? 😖
Uz teraz si pripadam ako v zavodnej jedalni 😝 😝 , ale este dvaja najmensi tolko nespapaju ☹
To som si teda navarila 😝 😀 😀 😀 😀