Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 nieeeee ja som rada keď mi niekto vnukne nápad 😝 a ja nemusím hľadať 😉
@zdenallicka medvedici su moc lepkavy to ti na ten poharik nepojde 😕 😕 😕 😕 😕
@aduskatt Peknuuuuuucka torticka 😉 🙂 🙂 🙂
PS: keby si vsak zrezala tie ruzicky este o kusok viacej, bola by naaaaaadherna 😉 😉 😉
@alenv ja som nerobila, ale skus tu kuk...... 😉
http://www.gabika.wbl.sk/Narodeninove-torty.html
http://www.gabika.wbl.sk/Detske-torty.html
Ja by som urobila asi tuto policajsku ,,siltovku``(kuk obrazok inspiracia z internetu)
a k nej z hmoty na podlozku este puta...... 😉 🙂
baby ste poklady 😵 😵 😵 mooc dakujeem 😵 len odo mna niktorá nepýtajte čoko tortu !!! 😠 teda s bielou čoko, bo sa s vami vsetkymi rozvediem !!!!!
@daducha juuuj no to ti verim, ja tiez nemam rada take veci robit 😝
ja miiilujem modelovat ludí 😀 /teda zatial som modelovala na torty len dve 😅 a dnes tretiu- baletku 😅 , jaaj ja ked sa nabuduce narodim musím byť chlap 😀 a budem sochárom 😀 😀 😀 😀
@abriela Ďakujem...Snažila som sa 😉
@mia114 Veľmi pekná...pestrá... 😉
@katulkaaaaaa Krááásna....Si farbila hmotu alebo aj natierala..?
@vecernicci Teeeeda to je váha. Držím prsty pri prevoze..Bola by jej škoda 😉
@irriss Krásna tortička. Tá musela tiež poriadne vážiť. Inač prajem všetko naj k narodeninám aj k vystúpeniu 😉
@lucula73 Nádherná!!! 🙂
@maya30 😀 Táá posteľová je dobrá... 😉 S tou Kittinou som si ani ja nevšimla. To sú ale iba detailíky. Inač je krásna 😉 Ani vrtulník nemá chybu!
@mamina1978 Veľmi pekná, jednoduchučka aj keď určite sa nerobila ľahko 😉
@daducha Ty kokos...Tie torty sú super a tie tenisky sú také, že by som ich chcela mať aj na nohách... 😀 Aké je to číslo?
@mamina1978 Noooooo tie mám uložené aj ja tie bodkované. Chcem si ich urobiť na svoje narodeniny, ale neviem či to zvládnem 😒 /Mašle by boli.. 😀 /
@janula.h No to je nepekný pohľad, keď viež, že tortu si odovzdala úplne dokonalú a toto potom nájdeš..Aj mne by bolo smutno. ☹ Inač bola veľmi pekná 😉
Baby, kto má uložený ten krém rafaelo...Poprosila by som o link alebo receptík..Ďakujem 😉
@marci2305 tu je 😉
Jedno maslo ( 250 g) vymiesat s 1 Milchmädchen (SALKO)- nevarene!!! , pridat husty vychladeny vanilkovy puding( 2 zlate klasy v 500 ml mlieka, a 5 polievkovych lyzic struhaneho kokosu
babulky potrebujem poradit, idem robit knihu, mam sa zmestit do 5kg...
z coho to bude vyzerat lepsie, mam stvorec 28.x28 alebo obdlznikovy plech 38x35cm
ten obdlznik by bol asi lepsi nie?
alebo aj zo stvorca urobim peknu knihu?
@daducha krásne torty... a tie tenisky ako skutočné 😕 paráda 😉
@mamina1978 ani by som nepovedala že rýchlovka 😉 🙂
@pristela veru čokoládová je super 😵 oj ale keď stála kopec nervov, tak isto na tú foto ani pozerať nechceš 😀
... ja som raz pri čoko nadávala neskutočne a som povedala nech toto odo mňa nikto nechce.... a cez víkend má moja mama narodky a ja som sa rozhodla znovu čoko skúsiť.... a ešte som si aj čokotransfer kúpila, no neviem neviem či v koši neskončí 😝
BABYYYY mám prosbu... nemáte niečo pre inšpiráciu uložené na tému .. upírske denníky .... a potom niečo s motorkou? ..... totiž volala mi teraz švagrina že majú v sobotu oslavu - pre jej dcéru a otca ... takže vnučka s dedom spolu oslavujú a chce nejakú spoločnú rozdelenú .... 🙄 no akože super... a okrem toho mám už Ďalšie tri ... som si myslela že konečne upustím z tempa a furt nie...

@eliska22 @jakelina @adka_praha @daducha ĎAKUJEM BABULEEEEEE za podporu ešte že vás mám 😵