Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@florentina Děkuji za tip, to me taky vubec nenapadlo 😉 Nakonec jsem to upekla v hrnci a to bylo taky dobry,az na to ,ze se to muselo pect dele..🙂
@yokralovnayo ja som robila bananovu tak, ze Pribinacikovy zaklad a do toho som roztlacila bana..bolo to skvele🙂
@dajna11 http://www.pecenieskamkou.eu/pecieteskamkou/esh... rozriedim v alkohole a maľujem, ale na PDT to chytá slabo, lebo je mastná
@aduskatt hmm dakujem 😉 super nápad!!! 😵
@yokralovnayo rada som pomohla🙂
@heni79 je modelovaná z čistej mmf bez bielej coko , bo vsak nemohla som ju ani do ruky chytiť ☹ ☹ ☹ ja robím uuplne vsetko z mmf , len ked si jedna holka vypýta mliečny marcoš urobím aj s tým .
Holky este raz vdakaaaa, moooc si vážim a dakujem za každé jedno opáčitkovanie 😵 😵 😵 Ste sladkéééééé 😀
pustite si Prima love !! perfektne torty tam robia
@dajna11 jasné, chyta to super , ja som mala doma taku perlet v malej uzuckej "skumavke" neviem názov a nevedela som ze sa s tym da malovat na bielo 😠 😠 😠 kupila som si teda na stretku u kamky, vypýtala som si že nieco na malovanie na bielo a doma kukam ze to vypada rovnako, len ina znacka a nádobka 😀 a ja riedim vodou , vyschne aj chytá v pohode 😉
baby ozaj ked mam spravit ,,smotanovu" farbu ...ako?kupim farbu gelovku?ci?boze rok peciem a toto neviem :D som vzdy len biele alebo farebne robila 😝
@katulkaaaaaa ja som farbila od wiltonu ivory,to je taká smotanová,telová farba,pekná je
babuľky viete mi poradiť... možem do bielej čoko pridať práškovú farbu z drogerky?... či sa mi v pohode zafarbí čoko a aj bude dobrá chuťovo aj konzistenciou.... ďakujem
@pristela dokonalá torta. Ja nechápem ako niekto dokáže spraviť postavičku z jedného kusu.A ešte vyzerá ako človek. Ako to robíte? Vy musíte vedieť aj kresliť, však? Waw. klobúk dole. @maya30 krásnučké je to slniečko @monika76 krásna princezná @katulkaaaaaa - nádhera

kočeny,ked píšete na poťahovku bielym,tak čo používate..neviem čo objednať