Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 @eliska22 třeba kdyby se jim jednou udělal dort v americkém stylu (10 cm těsta, 1 cm náplně) tak by to třeba KONEČNĚ!!!!!! pochopili 😝 😝 🙄
@mamina1978 nie micka......to je iba pásik prilepený naspodu 😉
pripajam svoje tohtotyzdnove. ta na birmovku bola na zelanie chcela som dat astromeliu co mi prisli zilkovace ale pri samych detskych tortach to snad nikdy nepouzijem 😝. Ta poschodova no teda mohla byt aj lepsia veru ale vrchne dve su tvarohove-slahackove s ovocim a ja akosik neviem to tak dobre potiahnut 😔
@peroli ja by som sa na tvojom mieste poistila vetou, ,ze za skody na monitore a klavesnici sposobene vodou ( v tom to pripade oslintanim ) neberies zodpovednost. 😉 😀
@dm1 ta Mickyhaus torticka je bombova 😉 sa ti fakt krasne podarila 🙂
@mamina1978 😀 😀 😀 😀 😀
@peroli To ako vazne ! 😉 😀 😀 😀 😀 😀
Ja som si to napisala aj na mojej web stranke a kazdy sa na tom smeje 😉 😀 😀 😀 😀
@mates22 krásnučký
@zklimekova nádhera
@dm1 krásnučké
@dadka212 krásne
@timonko krásnučká
@mamina1978 tá tortička s ami veľmi páči
@salonka1981 krásna
@monika76 krásna
@salonka1981 krásna
@danielik79 nádherná
@lussy23 Dakujem 😉 to je vsak uz stara, bola to moja prva, robila som ju koncom novembra. Ale to tak potesi, ze sa paci 😉
@dm1 všechny ty zvířátka jsou přímo k sežrání 😉....nádhera
@isabella_fly tú podložku musíš mať veľmi tenučkú. Ja dávam napr. cd-čko 😉

@eliska22 Ty ludia si niekedy myslia, ze vy ......nadane cukrarocky ste carodejnice a mozete vsetko vytvorit. 😠 Ale si neuvedomuju, ze ak chcu mat tu torticku aj chutnu a nie ako tie americke tortiska suche a maslove bleee, tak sa musia s peknym, krasnym dizajnom uspokojit, a nie vymyslat prkotiny a nemozne veci, ved nech si vyskusaju to vymodelovat s plasteliny a nie to este z korpusu a potiahnut to hmotou!!!!! 😠 😠 😠