Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@irriss ja nelhala 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 mne sa velmi pacia tvoje mysky 😵
@makinka2 no tenhle byl taky bez chuti a navíc ta potahovka se zespodu topila a tak to mělo takovou konzistenci jak když do toho někdo nazvracel....fakt to nejde jinak popsat a já to nemohla vůbec pozřít.
@irriss jsi mě teda pobavila....ale v pečení jsem naprostý začátečník, vždyť to byl můj 5.dort a v kouření naštěstí nejsem ani to.....
@irriss len mam jednu otazku, preco tie bocne dve mysky nemaju fuziky, su to (oholene) alebo si nemala dost fuzikov ? 😉 😀 😀 😀
@mamina1978 😀 😀 😀 😀 😲 😲 😲 😲 😲
cekala jsem, kdo se zepta..puvodne jsem je z te strany nechtela ani fotit..
tak mam pripraveno nekolik duvodu
1. jsou to jeste miminka a fuziky nemaji..neco jako "pani kluci"cekaji na prvni holeni 😉
2. dosly brcka..
3. nechtelo se mi..usnula jsem
4. opravdovy duvod je ten, ze se mi tak libily😉 - takto jsou puvodne nekde na netu
ale pokud to vadi..pridelam.. 😉
@irriss jak se dělá nutelový krém?
@irriss nie , nepridavaj !!!!!!! to je tvoj original !!!!!!! 😉 😀 😀 😀 😀 😀
vajicka vyslehane s cukrem..pridas mascarpone a pak celou original Nutellu
@mamina1978 sím, když vaříš to salko, to se dělá jak? Jako zavřenou konzervu, tak jak je z obchodu dám do vody? Již vroucí? A celé potopit? A po uvaření nechat zavřené? Se bojím, že mi to exploduje.....

@reruna
aha, ty jsi take zacatecnik.. 😀 😀 😉