Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
ja som smoulov minule zohnala iba v Lidli 🙂 a dufam, ze ich tam este maju, lebo sa spolieham, ze o tyzden s nimi potiahnem tu tortu 😅
anibas uzasne torty,vyzeraju ako umele,tak simetricke,hladke,parada 😉 ...ten kriz si mala niecim vystuzeny?
marti - že umelé 😀 😀 😀 😀 😀 a ďakujem za pochvalu dúfam, že aj majitelia boli spokojný - teda svokra a susedka 😉
v krížiku boli 2 aranžovacie drotiky biele - dlhé tak 15 cm- pol na pol - a krížik je asi 6-7 mm hrubý
Anibas aký hrubý si mala poťah na tej bielej torte?Kôli klieštikom sa pýtam.Teraz by som chcela robiť s klieštikmi ale neviem akú mám dať hrúbku 😒
anibas, krasne torticky 😵
ako robis tie musle ci co su to naspodu? mam tu kosticu, len som ju este neskusala. obtlacas predom, ci priamo na torte?
ahojte,no Bianka,už som čakala kedy pridáš .. 😀 😀 😀 suprováááá
ako aj všetky ostatné nové tortičky 😉
Kriste,že trápenia ale výsledok je jak od profesionálky 😉
Sisa asi kosticou.Joj neviem ako na klieštiky 😒
dortiky krasne, moc, ta hmota z tech bonbonu vypada mnohem lepe nez marcipan, ale co uz holky ho milujou, tak se musim podridit, ale nekdy to mozna taky prubnu 😉 , laka me to 😅
koukam, ze mate vselijake pomucky na vytvareni, ale ja nemam nic ☹ , tak se v tom vzdycky jenom nejak poplacam 😀
vinka dobre ze sa pytas,aj ja som zvedava ako s tymi kliestikmi...uz ma cakaju na poste aj s dalsimi vecami 😀
hrúbka mmf asi tak 5 mm, ale teraz sa mi nedarilo veľmi 😒 😒
a spodný lem som najprv kosticou otlačila a potom olepila spodok
spokojný 😨 - má byť spokojní
Môžem aj štvorcovú tortu ozdobiť klištikmi?Joj bojím sa ich neviem ako na to 😒
kocky diky.Keby ste to videli.Kvietky neuschli a fakt sa topili.Nedali sa ani zobrat s torty.Neroztekali sa priamo ale manipulacia veskera ziadna
vinka jasne ze mozes.... ja sa najblizsie ak bude prilezitost chystam ich otestovat 🙂
bianca super je ta torta... aj ked sa nedarilo,vobec to neni vidno 😵
sisa.b ja som to tiez mala na torte na tej vcielke maji. som si vysulala dlhy kusok dala pri tortu a otlacila kosticou az tam
marti a pridavala si nieco ked bola ta cokohmota makka a tvrda alebo len premiesit?.. a potom si valkala na solamyle? neskusala si ci sa v kontakte so slahackou rozteka... asi si dala maslo, ci?...prepac, ze taka zaplava otazok 😒 ale si tu asi jedina s pokusmi s coko 😀
decka pouziva niekto na potahovanie RDI?
janula, ze zacinam 😀 😀 😀 .. je perfektna
ďakujem,fakt začinam, je šiesta,ale ta prvá ,och,to malo k torte ďaleko...ale učiť sa,učiť sa, učiť sa... 😵
ceja takze.... dala som tam len ten sirup a ked mi moc stuhla supla som ju do mikro na 5-6 sekund a pekne zmakla.
valkala som na solamyle a neskusala som co to spravi na slahacke..ja som tortu potrela tenkou vrstvou dzemu,nechcela som davat maslo.
Janulab,že ti je blbé.A čo,že je krásna?Bože ved idem kuknúť jaká torta a to tak krásna torta.Na poťahu máš vzor.Máš podložku alebo si niečo iné použila 😉
nooo,niečo inééé, 😀 😀 😀 vyhrabala som u maminy taký jak by obrus ,😝
gumený?Neviem kde by som kúpila gumený obrus.Použiť chcem ako podložku 😒

@petusko no tak se necham prekvapit 😀 barvu taky nemam koupenou, budu delat prvni tak uvidim jak se to povede a pak si kdyztak nakoupim takovy blbustky 😉
koneckoncu u nas se sni jakakoliv barva 😀 😀 😀 😀 😀
ja jsem chtela ty smouly ale nesehnala jsem 😒