Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1
@jakelina a vlastne vsetky ostatne..ja zvyknem radit v temach o podpore a DNP /nastastie, teraz už to nie je take aktualne, tak aj IP je menej 😉 /
ale kazda druha prosba o pomoc sa zacina slovami: nemam cas to vsetko citat, porad mi prosim.....
akože sorry, ale tie baby si neuvedomuju, že mna napisat odpoved tiež stoji cas a nie maly....
tak aj tu..niekto si v piatok rano vstane, zmysli si, že chce spravit tortu a tak aby vsetci radili...
ale bohuzial, vela ludom nevysvetlis, lebo vidi len seba....
kto vie, ako to chodi, hlada info, pondelok, streda /ako ja 😎 ..s hubami/, lebo v piatok už robi tiež....
@anjelicek26 ja som robila takéto farebné v kombinácii so zlatou, ja by som spravila asi klasika bielu tortu s farebnými pásikami vrch dajme tomu zlatý s guličkami alebo čojaviem....
@aduskatt - skusim....asi fakt len biela a hore zlata a dolu stuhu okolo.. a taketo ornamenty su robene akou hmotou? Len vyslahane bielko s cukrom?
https://www.youtube.com/watch?v=URML0VxEo3I@dadka212 - tie su krasne 😵
@anjelicek26 myslim, ze by to slo aj bielkom s cukrom, ale toto bude asi robene specialnou glazurou na to urcenou🙂
ozaj, devuchy.naklady na energie uuuplne odhadom si davam na 1,50 za tortu.nemate naaaahodou spocitane, ci je to aspon priblizne OK?🙂))kujeeeem..a vobec sa nenahnevam, ak mi neodpoviete hned🙂))
@aduskatt kym som ratala podla surovin, davala som 2evri za energie...ale nepocitala som to(voda, elektrika-mixer, rura, umyvacka, prip. mikorvlnka ak treba...) a nikto neprotestoval za 2 evri
a ani som nemala ako ratat, lebo sme sa pred rokom stahovali, peciem od januara, a neviem ake su tu naklady, potrebovala by som vyuctovanie
@daducha nadhera,ta ruza je uzastna tak to je nieco co nebudem nikdy vediet urobit....
@dajna11 nádherná je 🙂
davam vam do pozornosti cez vikend v BA v medickej zahrade, budu tam aj cukrari http://www.cas.sk/clanok/225940/gurman-fest-sta...

@pristela aj ja som najskor poprecitovala veeeela roznych diskusii, stranok, porad a cojaviem coho este, kym som si trufla upiect nejaku tortu..a az ked som ju dovrzala, prisla som si sem pre radu, ze co som urobila zle🙂))a uz som tu potom ostala a obcas sa mi podari niekomu uz aj poradit🙂