Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka Luci aj my bývame na dedine, no ale uznaj, naše torty nie sú dedinské 😀
holky moc prosím, když si upeču zítra korpusy, ale plnit budu až ve čtvrtek, kde je v tý potr.folii uchovávat, když je takový vedro - špajz nemám
@mrka2 nadherna torticka, tie ovecky maju nadherne vyrazy tvare 😉
micky, nejaký pinpongový stôl nemáte uložený??????? dakujéééééééééééééééééééééém
baby nemate ulozene nejake inspiracie este na promocne torty s klobukom pre dievca? A tie ktore ste ho uz robili, tak dole je len kruhovy korpus a z coho ste robili vrch? obalena oplatka ci? 😕
babulky moje krasne, na 40 pre chlapa potrebujem inspiraciu, zevraj moze byt aj nieco so sampanskym alebo kucharska knizka, alebo aj ine uvitam, dakujem krasne
dievcence, prajem krasne slnieckove ranko🙂)
dosli mi drotiky...........a som z toho paf..objednavala som zelene obalene a ocakavala som, ze to budu zelene drotiky a na nich iu obmotana paska..a ono dosli tenucke zelene a nic na tom..........to je v poriadku?
@mizulienka Tu je par inspiracii z internetu....a jedna je od @lusilka a jedna @yamahafazer.... dufam, ze sa nehnevaju ..... 😉 🙂
@mamina1978 dakujem krasne, priklanam sa k tej krabici so sampanskym...ale mam par otazok?
- ako by ste robili tu flasu sampanskeho?
- mne sa velmi paci tato
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=18255812...
ale neviem, ci tie boky su z cokohmoty a ak ano, ako sa sprava cokohmota v takomto teplom pocasi 😕
dakujem krasne
@aduskatt dobre rano .......... ak das k tej fialovej zltu, tak je to take babske...... 😒 a nie pre chlapa...Fialova je neutralna, ak k nej pridas nejaku chlapsku , ako uz baby pisali, tyrkysova, hneda alebo .....a na bielom podklade. Teda aspon ja tak myslim 😕 😕 A co ides robit, aky motiv ? 🙂

ahojte, pozeram,ze sa bavite o hmotach, ja som tiez spokojna s PDT a aj so specialkou,ale tu teraz nemam doma a veru by sa mi zisla v tych horucavach... 😒 pridavam svoju dnesnu