Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 hneda s ciernou sa mi bude bit asi☹
@aduskatt a teraz pozeram, ze v mojom predoslom prispevku som tu ciernu potom omylom vymazala 😉 😀
No tak presne ako si opisala to bude pekne biele, s ciernou ciapkou fialove ruze a kniha, tak tam uz hnedu a tyrkysovu a zltu uz nedavaj. To by bolo ako papagaj ...Tri farby su ok. Uz tesim... na kedy to mas...nejako si sa rozbehla z tortami 😉 😀 😀 😀
@mrka2 Taku krasnu torticku si urobila pri malom babänku........mas moj obdiv 😵 . Tie ovecky nemaju chybu 😵 😵 😵 😵 ............ mne sa velmi pacia torticky s pointou 😉 🙂 aj moja mysickova , co je o par stranok dozadu je s pointou .......... 😀 😀
všem moc děkuju, zejtra se na to vrhnu, kluk má úžeh, tak to je veselý, tak snad to zvládnu, u druhýho to vypadá na zánět spojivek, tak snad se to nerozjede
@mamina1978 budem to robit teraz, v utorok su promocie, tak bud to zoberiem v utorok, alebo v nedelu.to pre brata
fiha baby, az tak sa vam pacia tie ovecky? 😀 dakujem 🙂
babule zlaté... zase si idem pre radu.. 😅 bud. týždeň mám svadobnú... dvoj-troj poschodovú... zajtra sa mám stretnúť s nevestou a dohodnúť detaily... akú plnku by ste mi vy skúsené poradili... taká čo vydrží tieto horúčavy na svadbe... už teraz mám z toho stres, aby prežila cestu cca 30km + ešte celú svadbu... 🙄 predpokladám, že všetky šlahačkové, tvarohové, jogurtové môžem vylúčiť... verim, že mi dáte nejaké tipy... 🙂 ďakujeeeeeeeem...
@lucinka ja som im povedala, že ak takú chcú spravím, ale nemôžu to maať vystavené, bude to v chladničke a vystavia až keď pojdu krájať, a oni že to ani neplánovali mať stále na stole aj koláče budú schované, no to je svadba v lete, musia rátať s tým, že potraviny sa lúbia pokaziť...
dík baby... no som zvedavá čo na mňa zajtra nevesta vytiahne... 😅
Ahoj, tak přidávám foto toho nešťastného, zbořeného dortu z neděle. Nějak jsem to upatlala, ale tentokrát teda spokojená nejsem. Ani s tvarem, ani s barvou. Mimochodem, dort byl fialový, což opravdu nejde vyfotit....doteď jsem nechápala, o čem to tu píšete a obdivuji každého, kdo má na fotkách tu fialovou vidět 😉
Ale aspoň chuť to zachránila, jsme všichni doma chrochtali: světlý korpus, rafaelo krém s jahodami a potaženo pravým marcipánem....tak snad je aspoň poznat, že to byl pokus o kabelku....
@florentina vždyť je pěkná kabelka! a ta kombinace rafaelo krém a jahody zní dobře!
@reruna asi zkusím tu krabici, ale určitě udělám kulatou, abych zachovala tu definici normálního (většinou tedy kulatého) dortu a těch 28cm by mohlo být ok, to se mi líbí....tak tak to udělám....děkuji 😉

@mamina1978 to bude v podstate biely kvet len opraseny zlatou perletou, potah biely kniha a ruze fialove a cierna promocna capica