Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
cerealni hmota jak se dela?
@lokalistin dakujem,trošku som to z jednej strany zrezala podla obrázku 🙂
tu je moja dnešná
@mia114 dakujem
a mal to byť košík, ale strašne ma už druhý deň bolí noha a na vypletanie som sa necítila☹
ôt@florentina ano zrkadlá sú na drôtikoch, a auto stojí na podložke, ktorú mi vyrobil môj syn je to pozvárané z plastu, z ktorého sa vyrábajú nádrže na vodu al. bazény takže vhodné aj pre styk s potravinami 😉
@mizulienka dakujééém 🙂 aj zákazníkom sa veľmi páčilo asi 10 min. nad ním híkali hned objednali dalšie pre druhého syna
@jakelina ďakujem, na to, že tieto torty - dopravné prostriedky moc nemusím, táto ma celkom bavila tak som sa na nej vyšantila do najmenších podrobností 😵
@anibas ten trpazlík je perfektný úplne ako sadrový zo záhrady 😀
@levandulka3 jsme se shodly, ale já neopisovala 😀 😀 😀
ahojte tak pridávam svoju, kamoška, že urob akú chceš určite bude krásna, tak som sa chopila príležitosti a obkukala nejaké foto, nakoniec som zbúchala slabý odvar bociana podla @vlada111 😀 tak dúfam, že sa jej bude páčiť....a potom jednoduché pre nás zajtra teda dnes je Jána takže ideme oslavúvať 😀
baby, súrne prosíííííííííííím.......karamelový krém z upáleného cukru, pridanej šlahačky a masla...........môže ísť pod poťah?????????????? dakovalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@levandulka3 suprový džíp

@larah peknucke ho mas velmi sa mi paci ze ti ide dole do sikma 😉