Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lussy23 dakujem... 😵 no v tychto hicoch veru uz nepeciem... nic poriadne neslo... 😒
jaka je cena za hodinu prace tak akorat. 100?
@eliska22 @aduskatt .......ach bože baby,,,,,,,,ved jasné......sorry, už som prehriata a unavená......poobede som mala tlak 170/100.....mám na starosti mamču o barliach, dve deti plus dva dni tu boli ešte aj dve netere, obrovský dom, záhrada, v piatok som mala promocie...do toho torty.....a odišiel mi systém, jemne som skolabovala.........ale už je dobre........cola a káva musia na chvílu bokom......
dievčence pridávam moju práve dokončenú tortu. Upotená som, unavená, v kuchyni mám snáď 100 stupňov, robota je to na prd v takomto teple 😝. Kuchyňu mám otočenú na východ a ráno, keď som vstala teplomer na kuchynskom okne ukazoval 40 stupňov, tak som si ešte prikúrila rúrou 😀 a ešte musím ísť modelovať americký kamión, na štvrtok mám ďalšiu tortu a na sobotu tiež 😝 😝 😝 😝. A keď som dávala tortu do chladničky, odrazila som si ten vrchný kvietok, tak musím ísť šuľkať nový
Ahojte baby, som z Nového Mesta nad Váhom a potrebovala by som urobit na august torticku na krstiny. Je tu nejaka babulka ktora je z mojho okolia a je ochotna upiect?
Ak ano napiste mi do spravy🙂)

....hm....baby, ktorá fialová je naozaj dobrá fialová???? myslím gélovku.......tú vodičku fialovú pre deti do pusinky som tu v lekárni nezohnala.......