Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@eliska22 u nás v lidlu mají od pondělí ty americký v akci, taky si nakoupím, sice dělám ze sušenýho mlíka, ale když chci čistě bílou, tak se to hodí 🙂
@jakelina jsi mě předběhla s tím americkým týdnem 😀 ale jen o minutu 😉
@dm1 ďakujem moc, no vyskúšam, na sobotu mám robiť čokoláfovú tortu, rozmýšľam, že by som z čokohmoty spravila 🙂 tá tvoja vyzerá neuveriteľne, až by mi ju bolo ľúto zjesť 🙂 teda... aj tie poťahované, no úúúplne úúúžas 😉 a prosím ťa, tie vtáčiky, nemáš na ne prosím nejaký fotopostup? Ďakujem moc 😉
@eliska22 tak im zajtra zavolaj doobeda, oni to neposielajú dnes 😉 oni sú zlatí, ja tam kupujem pravidelne, ale teda mne to vždy niekto vyzdvihne 😀 alebo objednávam z peceniehrou a tam mám 100% istotu, že to na druhý deň mám doma je to tam síce drahšie ale kuriér stojí 3,8 tak sa to nejako vyrovná
@eliska22 od zajtra su v lidli americké biele 300 g po 1, 19 € už sa ráno na ne chystám 😝 😝 😝
@eliska22 aj z pravacokolada máš hned na druhý den mám vyskúšané aj ceny majú dobré
@dadka212 ja si ho zarábam v miske najskôr lyžicou potom rukou a cukor mám len v miske 😉
holky prosím prosím nemáte nějaké pěkné inspirace na dort pro klučíka k 1. narozeninám, ale aby na dortu bylo autíčko? Myslím jako nějaké hodně dětské, aby se to hodilo pro takového prcka 🙂 . Moc díky 😵
@wera.g dakujem 😵 . No veru vtacikov som robila druhy krat a nenapadlo ma fotit postup velmi som sa ponahlala ☹ . Inak vobec niesu zloziti. cele telo aj s hlavou a chvostom je z jedneho kusa hmoty a dokonca to bez problemov drzalo z PTD specialky s troskou smartflex floweru. Urobila som si sulok a na spodu vytiahla kusok hmoty ako chvost a na druhej strane zase naznacila hlavu. nechala trochu zatuhnut a potom dotvarovala. uz len kridla, oci a zobak a bolo to. nabuduce skusim nafotit
@eliska22 od zajtra su cukriky v lidly 🙂
@ajka82 "Madagaskar" fakt velká paráda
@bambula1307 v piatok som to tu pisala, ze som tam bola pozret na trnavskom a ze maju do 16 dovolenku... ale asi si prehliadla...

@eliska22 nebo koupíš sušené mléko a budeš dělat mléčný. 😀 Ale snad ti to přijde do středy.