Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
babule, ked peciete v rafiku..davate pod to nieco? ci len papier na pecenie... 😕
no baby a je to tu 🙄 druha vraj taka ista baletka 🙄 ach tak snad sa nenahnevaju ked bude iná 😝 😅 😅
ja vas obdivujem holky, v tomto teple, bleeee , ja som vsade ticho , že pečiem 😝
@dm1 Ja robim s pudingom velmi casto, no aj mne sa par krat stalo, ze tam boli hrudky, lebo som nestihala a kym som maslo slahala tak mi velmi schladol a dala som tam maslo, potom ak ostane hrudkavy tak supnut na par sekund do mikrovlnky , preslahat a neostane ani malicka hrudka, je uplne hladunky, mam osvedcene 😉 🙂
Holky prosím vas vsak blba som ☹ a nepamatam , ale z ktoreho to e shopu mi pride objednavka do druheho dna alebo cim skor?
prosim vas z akej hmoty robite ruzicky na tortu?z MMF?
dievcata,ked chcem smotanovu farbu,tak do hmoty mam pridat aku farbu? trosilinku zltej,alebo ivory? neskusala ste niektora? a ked chcem bordovu,tak do cervenej co? trochu ciernej,ci hnedej,ci modrej??? fakt neviem ☹
baby a diky s radami ohladom pudingu ja som to vzdy nechavala uplne vychladnut a pootm to stuhlo som nevedela ze sa to nema 😕
@dm1 😀 no to nezvládnem chodiť tam, tak si len musia všimnúť, že objednávam a dať mi väčšiu zlavu 😅
inak ja puding nechávam úplne vychladiť, potom pred miešaním, ho vytiahnem, počkám kým to má všetko rovnakú teplotu a vyšlaham prvý puding najprv je taký potrhaný ale ked dlhšie šlahám tak sa pekne spojí, potom miešam malso s cukrom a potom tam šupnem puding....

@dada2007 óó - ja som tiež bola happy ked mi písali a písali na FB 😀 😀 ale už som happy, že mám klídek