Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
AHoj holky, potřebovala bych pomoc..🙂 Nevíte, pod čím mám hledat inspiraci na dorty na stojanech? Jde mi hlavně o třípatrové stojany, mám takovou objednávku na svatbu a chtějí poslat nějaké inspirace... A já vím prd, jak to hledat... Kdbyste i něco měly poukládané, tak sem s tím..🙂 Chtějí něco jmeného, základ bílý, dekor ve světle zelené..🙂 Ale klidně hažte i jiné barvy, to se dá změnit..🙂 Děkuji!!! 😵
@jakelina tuto http://www.sladke-peceni.cz/index.php?page=shop...
jsou i jiné a fakt pěkné a se smarftlexem se modeluje jedna radost.
no kraasne kraaasne kraasne ste zas porobili 😎
tie orchidejky su nadherne, obidve 😵 😵 😵
babulky lucim sa ja s vami, odchadzame na tyzden k babke na dedinu...nech si deti uziju aj prirodu 😀 😀
takze na nete budem sporadicky, ak by cokolvek ohladom stretka...tak IP alebo tak...paaaaaa. 😉
a nepiste tak vela, lebo to potom po tyzdni nemam sancu docitat 😅 😀
@mamina1978 neviem ci ti toto pomoze, dnes som skusala... hadam sa @lamps vlasy nezjezia na hlave ked uvidi vysledok 😅 😉
vykrojene 2ks...ja som dala jednu vacsiu druhu mansiu, stensila okraje kosticou tmavu gulicku rozcapla a "nabodkovala" a zlepila dokopy... hadam sa to aspon podoba... je aspon odfotene vsetko co som pouzila, kedze ma to skor nenapadlo a mam len mobil so sebou a malinko veci na modelovanie u nasich...
@mates22 ja som si tiež myslela že to určite nezvládnem a pozri 🙂 ... treba to fakt skúsiť, nie je to až také zložité. Ja mám túto vykrajovačku http://www.sugarart.sk/forma-cattleya-orchid-se... dobre sa mi s ňou robilo, pekne ti to aj ožilkuje 🙂
@zuzana124 děkuju za podporu a důvěru, já ještě nejsem ve fázi drátkování, zatím se ještě učím klasiku a až se mi bude zdát, že to jsem jakž takž zvládla, přejdu i na drátky 😀 ....a nebo až to bude někdo požadovat, ale peču jen pro rodinu a kamarády za podmínky, že téma dají oni a ostatní nechaj na mě 😉
samozrejme "z" tvrdeho papiera.jujuj, ale davam tej slovencine na frak

@alionuska Ahojky,mohla bych poprosit o radu,chtěla bych upéct malýmu dort k narozkám ,tvar nafukovací míč,a chtěla bych radu v čem péct abych co nejlépe docílila tvaru koule 🙂 ,eventuelně nějakej osvědčenej recept na korpus,ale asi klasický piškot by měl stačit ne? předem moc děkuji Gábina