Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@janulkamartinko Ja mam taketo................... inspiracie z internetu............................. ulozene 😉 🙂
holky prosííím moc o radu.. mám udělat na sobotu dort na rozlučku se svobodou pro nevěstu.. napadá vás něco??
Pekný deň vám prajem 🙂
rada by som sa poradila ohľadom "pribináčkového krému" do torty. Chcela by som ho čoskoro vyskúšať. Ako je najlepšie ho použiť? Len biele pláty a krém? Alebo je vhodné k tomu pridať aj ovocie? Aké?
@rapunzel1 nie, nebola to bol nemecky vyrobca, ak bude este tak odfotim a poslem foto...
@mamina1978 Dakujem moc asi skusim tu s tym autičkom,je perfektna :D
kočky,chcem sa popýtať,nemáte nejaké skúsenosti že by chodili kontroly na žienky čo takto doma pečú??ja mám z toho totál strach....ale neviem či také niečo može byť 😀 😀 😀
@vecernicci boze, tak to ti verim, ze si uplne hotova! Ale aspon svojho konicka si nenechas napriek tomu vsetkemu vziat! 🙂 Fakt, ze pecka, to tvoje mnozsto pecenia!

@micmo já jsem ještě nedělala ani s jedním tak neporadím.