Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@vecernicci dakujem,tie su krasne
@miciatko ale když jsem je dělala, tak se mi ty ksichtíky nikdy nepovedly, jak jsem chtěla, potvory modrý 😀 ale děcka je poznají už i podle barvy, takže v pohodě 😝 😀 😀
@vecernicci ahoj ,jeej ty si zlatá ,ale ako mi ju pošleš ???
@lawli a nejdeš na sraz? že bych to tam vzala a když tak ti to holky pošlou za vaše poštovný 😉
@vecernicci ja nejdem ...rada by som ,ale nevychádza mi to ☹...no tak to by bolo super...ak by išla napr. @anibas ,alebo @bianca ,tak k nim by som si aj dobehla ,to mám na skok a tiež by som im dala peniažky a už by ti ich na tom stretku dali... 😉 ....alebo nejaká iná kočka z okresov BJ ,KE a PO
@mariann2 budu jí kupovat veselou abecedu, mají ji u nás u vietnamců za 49 korun a přivezu ji na sraz 😉
@vecernicci ozaj ,keď už budem mať vďaka tebe tu veľkú ,nemajú aj malú ?? 🤐
holky mrkněte, to je zajímavý na zdobení dortíků http://translate.google.cz/translate?sl=en&tl=c...
@vecernicci wow a nemaju aj malu funny?Tu by som potrebovala i ja 🙂 ja mam len velke abecedy :-/
@lawli malou zatím nemají, ale do září času hafo, třeba ještě dovezou 😉
jé ono to nejde, tak ještě jednou http://www.lovelytutorials.com/forum/showthread...
@bianca ok moja.... šak to ,že je to ďaleko a moja mala bezo mňa vydrží , tak akurát keď spinká ...a cestovať tiež nechce 😅
@vecernicci to je fakt ,tak potom môžeš kľudne aj tu kúpiť ,nech to mám komplet 😀 😀 😀 ďakujeeeeeem ...potom už len dohodnem kto mi to donesie... 😎
tak teď jsem zkoušela dělat ty ornamenty cephales jak říkala myslím @likalistin a jde to i z mléčňáku, ale je to piplačka 😝
Mate prosím, niekto typ na pekny mesec s peniazkami, ako ho urobit? Za radu dakujem.

@miciatko já mám uložený tyhle