Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mamina1978 Prekrásna barbie, neskutočná.No vidíš dočkala si sa aj ty dievčenskej tortičky. Teším sa s tebou.
@halienka tady je pěkný, zadej si čtyřlístkový dort a vyjedou ti ozdobené lístečky čtyřlístků 😉 http://www.google.cz/imgres?hl=cs&client=firefo...
@aduskatt 😀 veru, tak ešte mám čas, až za mesiac budem robiť švagrinej, ale už teraz špekulujem čo a ako, lebo veď ak sa rozhodnem robiť kopu štvorlístkov, tak nech mám na ne dostatok času 😀
@vecernicci jéj, tak ten je krásny veru, vidíš, ja som zadávala len v slovenčine a v angličtine, v češtine ma nenapadlo 🙂
@jaja555 Dakujeeeeem .... 😉 🙂
@halienka mně to taky vyjelo jen 3D čtyřlístky, když jsem napsala dort se čtyřlístkem, ale čtyřlístkový dort mi našlo tohle 😉 prostě strýček google má rád slovíčkaření 😀 😀 😀 😝
baby den nahovno....zošuchla sa mi celá torta 🙄 zajtra odovzdávam na obed a ja len teraz pečiema robím puding.....
fifinky autickarky..a ked chcem aby sa to auto lesklo...jak psie g... 😀 😀 mam ho potriet olejom...ci? 😕 😅
diky babyyyyy no je to pre kámošku ona mi povedala že tato je papkáč a mamka rada vyšíva tak preto tá kombinácia 😀
@csina úplná pohoda ako som včera stresovala však @bianca :-P urobila som korpus klasika a obrezala ho ako hambáč a každú časť zvlášť potiahla a tieňovanie je v pohoda dala som ivory a roztierala štectom 😉

@aduskatt vôbec sa nenahnevám ak mi to opíšeš 😀 ale zas to asi nejde len tak na 3 riadky, čo?