Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@zdenallicka je krasna. A ako si robila tu podlozku na kt. babika sedi???
@abriela Vykrojila jsem si kolečko z hmoty na silněji vyválené a obtiskla do ní tuhle fólii http://www.cukrarskepotreby.cz/cz/produkt/struk... . Potom jsem jenom kolem nalepila kvítečka..🙂
@zdenallicka dakujem. Vyzera to uzasne, take hlboke ryhy. Mam viac nacitane, ako spravene ale keby som videla taku foliu, ani by som nevedela, ze sa da aj takto pouzit.
@zdenallicka taky mám tuto fólii doma, ale nikdy se mi nezdála tak výrazná jako u tebe, super
tak dnes sa mi fakt darí, musela som otvoriť 3 salká, keďže prvé dve boli skysnuté 😠 . Porazí ma, nechápem, ako je to možné???
@levandulka3 brrrrrrr ako živý ten had 😀
kočky toľko nádhery ste všetky popridávali, že to sa nedá každú osobitne ani menovať....krása som sa pokochala 😵 😵 😵
baby POMÓÓÓC!! potrebujem fotopostup na postavičky The Simsons..alebo nejaký tip na peknú tortu so Simsonovcami...
@vecernicci jéj..teraz pozerám, že si robila Simsona..prosím ťa, nájdem niekde aj fotopostup? ja by som aj viac postáv, asi celú rodinu potrebovala..
@aduskatt moc diky za rady holky, tak hmotu jsem vcera udelala, byla jsem prekvapena jak se s ni krasne pracovalo, ani to zpracovani nebylo tak hrozne ve srovnani s marcipanem ze suseneho mleka, to bylo porad tvrde, ted jsem jen nevedela kdy skoncit pridavat ten cukr 😕 bylo napsane az se to prestane lepit no tak ted mam trochu strach jestli jsem to neprehnala a ted se mi to bude trhat, zatim jsem nepotahovala jen zkousela kyticky atd. a myslite ze bych i pod tu hmotu mohla pouzit lehci krem? ne jen s maslem ale treba jen rostlinna slehacka a jogurt plus cukr a nejake ovoce? je fakt sladka ale to mi tak neva, je to preci jen sem tam za rok 😵
tu je mozno este nieco lepsie, skus sa odpichnut tu
Babyyyyy diky za lajky 🙂 a zároveň kde sa hrabú američania 😉))))) na vaše stretko volajte JOJ nech ukážu aké šikulky tu máme 🙂
@aduskatt vďaka.. o tom to je, že niečo z toho, čo ty, som si vyhľadala aj ja..sedela som tu nad netom od rána, ale ono je to tak, že baby, čo robia torty často, vedia kde sa oplatí hľadať a veľa majú už aj uložené... ja robím asi 7. tortu a hľadanie inšpirácie mi niekedy trvá dni.. 😅, preto som prišla sem..akože na istotu... 😉

@simasa to mam aj ja, ale nie vzdy sa mi to takto krasne hlavne na spodku podari 🙂