Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Co sa hodi ku karamelovej plnke? Myslim ze ovocie ziadne, ale cim by sa dala ozvlastnit v torte?
@muffinka8 tak to vypada ze si ju nemala dopecenu, ona musi byt aj zospodu ked nadvihnes taka na vyzor malinko pripecena , tych 7minut , no neviem ja ju peciem asi dlhsie zalezi to aj od velkosti, ten povod . recept je na kruhy maleho taniera to musi byt upecene isto za menej nez cely plech , takto vypadala moja prva: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3357915...
holkyyyyy, tak nějaká rada na tu raketu? 😉 😝
@vecernicci dakujem 😀 😀
babay teda fuj, lutujem kazdeho alergika na mlieko co musi pouzivat sojovu smotanu, to vam ti je bleee 😝 vanilinovy cukor bio, chuti uuuplne inak nech klasika 😝 jedine co sa da je cokolada z ryzoveho mlieka , chudatka alergici ☹
ahojky holky tak jsem konecne dodelala svou prvni potahovanou dorticku, jen jsem si to vyzkousela nez zacnu pect ten pravy dortik na oslavu narozek , neda se to s vasimi srovnavat ale vsichni jsme nekdy zacinaly 😀 moc diky za rady holky!!! taky jsem udelala par dorticku do skolky 😉

Neviete mi poradiť ako namiešam farbu Magenta ? Mám do fialovej pridať ružovú či naopak?