Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka Luci 7 kg za 38 EUR - sikovnamama.sk
@mamina1978 jaaaaj no mm mi tu prave hovori, ze niektore sportove lietadla mozu mat kridla aj vpredu rovne, ale dopravne nie..tak asi zalezi aky typ to je 😉
@vlada111 aha, tam ho teraz nemaju 😒
@pipka No ani ja sa v lietadlach vobec nevyznam. Robila som len podla modelu.Tieto chlapcenske torticky mi vobec nejdu. Kamaratka, ked bola pre tortu ,tak sa jej pacila. Och, ☹ teraz len dufam, ze potesi aj jej 3 rocneho chlapceka a ,ze si nebude vsimat tolko detaily. ☹
@vlada111 no ale aspon ti vydrzala dlhsie ako moja...my na stvrty den uz chori 🙄
teraz je uz vyse tyzdna doma, tak duuufam, ze v pondelok uz nastupi, lebo uz tu mam z nich brka v protismere 😝 😅
a ja ze ako si oddychnem a ja teraz tri torty na buduci tyzden...a ze pred stretkom si budem vegetit 😅 😝
@mamina1978 aale to je v pohodeeee, trojrocny taketo veci neriesi 😵 ten bude cely happy, ze vobec ma torticku a na nej sviecky 😀
@yamahafazer noc krásný, jak se dělá prosím ta krajka?
@vlada111 - jáááááj, tak aj Ty si v časovej tiesni? Ja mám také nervy, toto už nezoberiem takto tortu, keď nebude mm doma, lebo nedá sa mi ani rozmýšľať, ani robiť ☹ . Drobec zaspí o deviatej, potom môžem začať robiť. Kašlem ja na drôtiky asi, urobim jednoduchšiu verziu, no čo, nemala som toľko času, ako by som potrebovala a tak nič extra nevytvorím... ☹ . Alicke prajem, nech soplíky rýchlo prejdú, nech môže ísť v pondelok zasa do škôlky
@mishulle dakujem tu je postup
Ahojte, prosím vás, robili ste niektorá vláčika tomáša, ale len tú lokomotívu? Prosím vás, cca koľko kg vážila? Mám robiť nejakú tortičku s tomášom, a uvažujem či spravím nejakú guľatú a hore ten vláčik, alebo spravím 3D lokomotívu.. síce to vyzerá dosť zložito, ale rada by som niečo nové vyškúšala 🙂 ĎAkujem 😉

moja dnesna som mala nervy na krajku jedna sa mi dolamala tak som rychlo susila vtrube druhu za pol hod vysusena