Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lamps pocuj to sa vsetci ludia dohovaraju ktory vikend aku farbu daju na torty ? 😀 😀 😀 bo vsak minule sme mali vsetky bielo zlatu a ted aj ja budem robit bielo-hnedo-zlatu 🙂)) netusim ako to bude vypadat ale tesim sa na nu bo bude velkaaa 😀 teda pre mna velka 😀
baby a kooonecne , kooonecne mam svadobku sice bielu aaale s ruzovymi kvetmi 😀 😀 😀 cha chaaaa, postupujeeeeem 😀 😀 😀 ale len 5kg 🙄 nuz co uz, nevadi, farbe som rada aj v malom 😀
@dajna11 ďakujem... dala mi zabrať a už mi volala jedna kamoška z rakúska, že na november chce tiež tortu s eifelovkou... tak som celá happy... 😀
babule prosím nejaké inšpirácie na tortu s notami a klávesmi, pre babu k 20-tke... marí sa mi, že niektorá niečo také robila, ale ja to nemám uložené :-/ tento týždeň som mala mať len dve torty a už sú štyri 😀
@saminka nedala si asi moc cukru, ale farby, MMF sa veľmi ťažko farbí na tmavé farby a keď dáš veľa, úplne sa rozpadne na kusy, ale dá sa to oblafnúť, niektoré dávajú do MMF čokoládu a vraj im to pomáha, ja osobne, dávam po malých dávnkach už do hotovej hmoty, ale na ozaj po malých a veľa si mastím ruky cerou, a to mi pomohlo aj pri červenej a čiernej, čo je asi najväčší problém, predtým, keď som dala extrragelovku ešte ako som ju robila, tak išlo 1 kg, hmoty do koša
tak děvčata, dneska jsem dělala marcoš z toho vašeho vychvalovanýho povážskýho cukru a fakt je to úúúúúžasný, ta konzistence, je to fakt o něčem jiným, než ten náš cukr, asi k nám vozí samý šmejdy ☹ ale marcoš je z něj fakt perfektní, takový sametově hladký 😵 😵 jsem se teda rozvášnila, tak jdu zase něco dělat 😀
jinak holky, dneska mi tchýně vyžehlila hromadu prádla, co ji tam mám měsíc 😵 😉 ale už suším další dvě pračky 😝
@pristela no ja som ju robila pre kamošku, ona miluje Pariž a eifelovku... a teraz čo mám tú ďalšiu objednávku, tak som myslela na teba... lebo tá známa tam chce eifelovku, kolky (hrá závodne) a cida z doby ľadovej 😅 ty mávaš také strelené objednávky... vôbec netuším ako to dám dokopy... 🤐
@lucinka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 uži si ju 😀 😀 😀 tuto ti zavidiet nebudem 😀 😀 😀 😀 ale som zvedava 😅
baby budem vam hadzat na nastenky fb "úúúžasne lahké " torty 😀 😀 😀 nech vidia aj vasi "zakaznici" co vsetko sa da a pýtali aj od vas take prkotiny 😀 😀 😀 už som tak hodila @dm1 Danke čokoládkovu 😀 😀 😀 😀
ja mam ted tortu - americky futbal 😝 🙄 😀 ale uz mam vymyslene 😅 nastastie
holky jeste me napadla jedna vec...da se mmf udelat v robotu? 😕 😅 to jen ze by to bylo jednodussi ale teda nevim jestli z toho neni az moc neporadek kdyz to tak lepi 🤐 😨 😕
a jeste jsem se chtela zeptat kdyz chci delat poshodovy kulaty dortik - myslela jsem na prumer spodni formy 26cm a na to 15cm, bude to ok? a odhadem asi kolik hmoty?? moc diky za vsechny rady
@lamps ...............................inspiracia z internetu ...................................
Tak ju skus aspon na nieco taketo nahovorit..... 😉
@mamina1978 už sa na tom pracuje, písala som jej mail 😅 a ďakujem za inšpirácie 😉

@broucek2 tie sú krásne, len sa veľmi obávam, že až na takéto nádhery sa ja ešte nechytám, tam ešte moje schopnosti nesiahajú 😀 😀 😀
@dm1 Danka, čo mi to robíš 😀 😀 😀 čokoládu nechcem skúšať, mám s ňou len veľmi biedne skúsenosti 😀 😀 😀 s čokohmotou som v živote nerobila 😀 😀 😀 a hanbu na svadbe si spraviť nechcem 😀 😀 😀 😀 ale moc ďakujem za inšpirácie, aspoŇ viem, že mám sa teda ešte čo učiť