Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
baby sladke, docitat vas po 3 tyzdnoch je ake umenie... ste sa rozpisali napriek tomu, ze ste boli jeden vikend off na stretku, ktore sa veelmi vydarilo ako citam! a torticky, co ste popridavali, akoze nemam slov, jedna krajsia ako druha!!!
Dakujem velmi pekne @jakelina za receptik na peceny caj, esteze som poctivo citala vsetky stranky, lebo pri recepte si mi z nicku ubrala 0 a nezobrazoval sa mi v upozorneniach 😉 Ale stalo to namahu preluskat vsetky stranky a olajkovat tie krasne dielka. este ta chcem poprosit, ake kombinacie ovocia mas odskusane (cerstve i mrazene ovocie)? DAKUJEM 🙂
@wera.g Recept na tie muffinky som dala sem ................. 😉 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/marcipanove-torty-recepty-na-korpusy-kremy-potahove-hmoty-2/
Holky , dnes tu bola u mna ta nevesta a hadajte aku svadobku si objednala ??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 čisto bieluuuuuuu 😀 😀 ja ked som to pocula som sa hned zarazila v pisani 😀 a ona kuka na mna aj so zenichom ze co sa stalo ? 😀 😀 tak nakoniec sme sa dohodli aspon na zlatych stuhach z hmoty na kazdom poschodí+na ne biele ornamenty /inak napad ženícha 😵 / som tu este nemala takeho kreativneho zenicha 😀
a baby asi ma vykoti ja uz bola zdrava normal v pohode, nic ani hrdlo a ted vecer zimnica, hrdlo v prdelke a vyse 38horucka 😕 akoze zrovna v stredu ked zacinam tortovat-porazi ma! tak rano bezim k dr a nedam sa odbit ziadnymi cumlatkami ani coldrexom!!!! som im vravela ze potrebujemATB ale nie, dve ma poslali s cumlatkami domov 😠 😠 😠 ako keby ja mam cas byt dva tyzdne chora 😠 😠 ach nastvana om na ne 😠
@luciahromadkova - keby som si mala vybrať ja - dám siluetu... mne osobne sa to páči viac, príde mi morbidné zarezať nožom do tehu-bruška 😔 , aj keď je to vlastne len torta, ale aj tak... ale poznáš to - 100 ľudí - 100 chutí 😉
@mamina1978 prosím Ťa, idem robiť tortu pre pani čo celý život predávala v novinovom stánku a chcem Ťa poprosiť, či nemáš v zálohe nejaké inšpirácie. Ďaku ☹ jem
@rapunzel1 to je síce dobrý nápad, ale ona mi urobila nákres a tie srdcia chce vedľa seba
@mamina1978 krásna je tá posledná, ďakujem za inšpirácie, ale ako som už písala, mám presný nákres 😖
@lamps však,, myslím si, že margarétky sa hodia aj starým aj mladým
kočky, ďakujem za rady aj inšpirácie, nejako sa s tým popasujem a potom hodím foto
baby ja mam dneska vianoce 😵 prisla mi knizka od Alan Dunn 😵 😵 😵 som si ju objednala skor k vianociam lebo bola v akcii taka som znej potesena 😵 aspon z cohosi lebo som na pn co som marod 😒 dufam,ze budem do piatku dobre.
@yamahafazer brzo se uzdrav 😉
@daniz Je mi luto....nemam 😒 😒 😒 Aj ja mam teraz taku nezazivnu temu , ze ,, ranajkovy tac´´.......
A ten chlap pise aj do novin clanky, tak tam chce mat noviny, ale nie na oblatke, ale nejako zrolovane a z hmoty ......a nazov tych novin. 🙄 🙄 🙄 Aaaach neviem ako to urobim 😖
A napad pre teba...... tak snad by si mohla urobit stvorec akoby to bolo mnozstvo novin a previazane stuzkou ...ved vies ranna donaska cerstvych novin pred kiosk ......a este nejake kvietocky tam picnut 😕 😕 😕 😀 😀 😀 😀
Inak neviem....v tejto oblasti mam vygumovane zavity 😅 😅 😉 😉 😀 😀 😀 😀
@jakelina zlatunkaaaaaaa je ta lienocka 😵 😵 😵 😵 😵 ukladam 😉
........ a pusinku jej neurobiiiiiiiis 😉
ahojte dievčence......neviete náhodou niektora z vas,či v oklolý Zlatých Moraviec nerobí niekto jedle oplatky?na budúci týždeň ma manželík okruhle a chcem mu spraviť knihu s touto oplatkou.Ďakujem za ochotu
@mamina1978 no právě nevím jak?? Myslíš jenom nějakou čárku???
@mamina1978 existuje aj tlac na fondan teda potah to by slo zeby si to aj zrolovala. Ale zase nievem ake je to este ohybne.... alebo vies co u nas v t-fornaxe robia aj cokotransfer podla zelania takze by sa dalo spravit to, preniest na hmotu a zrolovat
@jakelina ...........................inspiracie z internetu a tu z MK.......................
to je jedno, len nech sa trosku usmieva 😉 🙂 Taku s cervenou hlavicou este nemam v zbierke 😉 😀 😀 😀
@mamina1978 děkuji, něco tam skusím dát a to první srdíčko se mi líbí asi nejvíc. 😉 Teď se dívám, že nemá ani tykadla. No já už jsem v práci, tak jedině až prijdu domů, jestli to stihnu.
@dm1 no ja to potrebujem uz na buduci tyzden 😖 😖 😖

@vlada111 jeeejo, blahozelam 😵 drzte sa 🙂