Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Robi niekto torty na objednavku. Piestany a okolie? Dakujem za info. 😉
Bozinku holky ta akoze zlata 😠 s hnedou a bielou fuj, to vam ti je škaredééé, bleeee 😝 teda bolo by to dobre na oslavu pre 70rocnu pani , ale ako svadobna 🤐 🤐 🤐 🤐 aach nestastna som z nej ☹
@pristela Žanetka to ti je teraz taká móda ,ja som prednedávnom tiež robila svadobku v týchto farbách a teda tiež mi to nesedelo ...no holt zakazník naš pán 🙂 ...neboj bude krásna ako všetky tvoje výtvory (nielen tie tortové) 😉 😵 😵 😵
kuk tu je moja https://www.facebook.com/photo.php?fbid=5196890...
No babulky ja tu stale dumam nad tymi plnkami ☹ ja voobec neviem ako ich mam spravit, nasla som nejake recepty na take plnky, ale ked ja straaasne nemam rada robit plnky s maslom, ja sa vzdy bojim ze sa mi zrazia ☹ mate niekto odskusane nejake recepty na nugatovu plnku a bananovu prosiii,. myslite ze by mohla ist nutela do slahacky a z toho spravit ako pariysku slahacku, alebo daku nugatovu cokoladu tam dat? a bananova da sa aj rozmixovat banan a dat do pudingu, nebude to riedke potom? alebo ho dat do traseneho kremu? ach jaj, nemam rada robit nove plnky 😅
@mia114 ja ked robim bananovu tak uvarim bananovy puding a normalne vyslaham z maslom a poukladam na krem nakrajany banan na kolieska nemexijum banan do plnky a nugatova by sa dala spravit aj ako parizska slahacka len pouzijes nugatovu cokoladu a nugatovu nerobim,ale viem co sa robi tiez si uvaris vanilkovy puding a vyslahas s maslom a zaslahas nutelu
@levandulka3 bože,kraaasne!
@yamahafazer a nieje to z bananoveho pudingu take umele?
Kocky, viete mi prosim poradit, ci existuju vykrajovace na mini muffiny? Co mam aj klasicke vykrajovace na medovniky, tie su vsetky velke 😒 Dakujem za rady. 😉
@mia114 nie praveze to ma dobru bananovu chut
@yamahafazer @mimcak
dakujem za rady, tak tu bananovu vyskusam teda spravit tak ako radite 😉 este skusim zakaznicku nejak prehovorit aspon jeden krem iny 😅
ahojte, vobec vas nestiham citat, pridam moje a pozriem sa aspon par stran dozadu 😉
@vlada111 Vladi, akurat som si precitala, ze sa chystas do porodnice? 😉 ci uz je male na svete? 😉 drzim palce 😉

-dnešné dve... a tohotýždňové spolu 🙂