Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@drobec33 krem na cupcakes som davala vanilkovy slahany nad parou 😉 ozdoby su z obycajneho icingu (ready to roll fondant) - neviem, je to najlacnejsie co som nasla v tescu 🙂 na sk to asi nie je. Akurat som do neho zamiesala trosku Tylo powder, aby sa dal tvarovat, lebo je dost makky.
@janulkamartinko krasnucka torticka. Z tohomacka vyzaruje jemnost.
@79zuzana uzasne. Este som take krasne nevidela.
@aduskatt na torte mas ornamenty. Robila si ich tymi naznacovacmi na tortu alebo ..?
@mia114 uzasne detaily a paci sa mi hlavne ten pridavok - psik na vankusiku pri torte
@lokalistin krasna torta a musela to byt veru piplacka
@lokalistin to je teeda tortisko
@florentina dakujem🙂 Mna vzdy prekvapi, co sa inym paci🙂 Ja som s nim tak nespokojna, ale asi je celkom ok 🙂
nemáte niektorá osvedčený recept na ruské(marhulové) rezy??? 😉
@mamina1978 keby si nenapísala ani si to nevšimnem,ono na tej torte pútaju oči úplne iné krásne detaily 😀
Dnes v noci sa asi zblaznim 🙄 ...mensia sa mi len teraz zobudila, to znamena ze zaspi najskor o 23 😒 😅
@mamina1978 ty trdlooooooooooooooooooooo...................ako keby na to neupozorníš, tak som myslela, že to tak má byť 😅 😵 😀 kráááááásny raňajkový tác 😵
tortičky polajkované...zase ste krásne napiekli...mňa čaká len jedna ráno ,pre moju princezničku....korpus (red velvet) sa už chladí...

@janulkamartinko dakujem 😵