Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@dm1 v tomto momente ta Dani uuuplne chaapem 😅 🙄 ani mne sa nechce..a ani poobede sa mi nechceloooo 🙄 a to som sa elegantne vyzula z vyletu aby som mala klud na tortu...a taaaak sa mi nechcela robit...sak aj tak vyzera ☹ 😅
ale ty si sikulka...ta tvoja bude uuurcite skvostna 😵
ja neviem ci ju mam este nejako pretriet niecim, aby posobila tak jednoliato..alebo co s nou mam este robit 😅
dievčence zlaté,prosím poradte, čo by ste spravili spoločné pre otca 41 ,venuje sa zbraniam, a syna 20 ,študuje právo a má rád gitaru....moja predstavivosť tu uplne zlyháva ☹ dakujem za každý nápad
@rapunzel1 myslím,že u nás stojí okolo 8eur a má aj iné,len som tam už dávno nebola,lebo ja sa tomu obchodu radšej vyhýbam,lebo by som tam vykúpila asi všetko 😀 , no ale už tam asi zavítam ved bola výplata 😀 . Hoci manžel mi povedal,že ja som už svoje prerobila,lebo som v utorok stratila peňaženku s 25eur a všetky doklady s tým
Júúúúj čo všetko som si mohla za tie prachy 😠 ☹ kúpiť
@ve2 Sestricka ta torta sa ti moooooc vydarila..........na tvoju prvu torticku supeeeeeeeer 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Drzim palce a tesim sa uz na tvoje dalsie 😉)
@lussy23 nerobime !!!! 😀 😀 😀 😀 To je moja sestra a je to naozaj jej uplne prva a som velmi rada, ze sa na to dala, mame podobne geny, teda aspon dufam ! 😉 😎 😀 😀 😀 😀
Ďakujééém , som tak rada,že sa aj vám páči 🙂 🙂 🙂

@rapunzel1 chapem 🙂 dakujem 🙂 a aky hrubi drotik si mala ?