Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@luciahromadkova mramorový som piekla v miske a natrela som ju maslom a potom hrubou múkou vysypala a po upečený krásne vypadol 🙂
A ja mám takú otázočku ... chcem upiecť mramorový korpus v bábovkovej forme ako bábovku len tak pre nás doma. Možem do toho zamiešať zavárané čučoriedky? (bez šťavy)
@luciahromadkova ok 😉
inak ja každú formu takto robím pred pečením a každý korpus vykĺzne krásne 🙂
dievcata, prosim o radu, trosku mimo temu, ale vy urcite budete vediet.. kedy je lepsie plnku do torty/zakuskov vymiesat a kedy vyslahat? samozrejme nepytam sa na slahacku a bielka, ale na maslove plnky a tak. mne sa totiz maslova plnka zdrcla (som slahala), neviem, ci som ju radsej nemala miesat 😅 , poradite?
@pristela chcem sa ta spytat 😉 na ten pribninakovo gastanovy krem, davala si tam nejake ovocie? a myslis, ze sa chutoo bude hodit k cokoladovemu maslovemu kremu v jednej torte? dakujem ti krasne za odpoved 😉
@mimcak tak jsem to vyzkousela, myslim ze to byl tvuj receptik na coko hmotu a pak nabarvit na cerno 😉 taky jsem nemela smetanu,myslim ze se tam dava aby to nebylo tak hrozne huste,dala jsem trochu zakysane, no ale jak jsem to zacala zpracovavat tak se mi to hrozne mastilo a i drobilo, ted to mam v lednicce ale nevim jestli z toho pujde neco vyvalet 😕 nastesti nepotrebuji velky plat ale jen kousky 😅 ale chutove je vynikajici 😀 a i krasne cerna a to jsem dala jen trosku cerne gelovky 😉
@jakelina tak ruzova uz je taky hotova, je i peknoucka, mela jsem ale jen par ctverecku bile tak nevim jestli to tomu zas tak pomohlo, ale pro priste budu vedet , diky 😉
@jakelina krasna kyticka

@luciahromadkova já vytřu olejem a vysypu moukou.