Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
Holky myslíte že je to dobrá věc nebo je to blbost??? http://www.dedra.cz/cz/produkty/?detail=DA5445
@jakelina je to zaujimave, ale stale dam oprednost dvom kastrolom na sporaku 🙂 ja som taka divna asi, ze ked vidim v kuchyni jednoduchu alternativu, tak usetrene peniazky miniem inak🙂.v tomto nejak nevidim zmysel extra ulahcenia nejakej prace, ale len dizajnovy prvok, lebo tie dva kastrole, z toho jeden s vodou mi to plne nehradia🙂
inak zeny ja ak pojdem autom , tak svoju postel mozem posunut 😀 ja vyspim aj na karimatke a paplonik natlacim svoj do auta 😀 😀 takze miesta dost 😀
@vlada111 gratulujem 😵
prosim viete poradit smartflex velvet vanilka alebo mandľa- čo chuti lepšie? ďakujem
@luciahromadkova koľko ťa vyšla abeceda u číňana...ja už som minula majlant, ale abeceda mi chýba a v cukr. potrebách je dosť drahá...
baby robíte si niektorá doma čokohmotu- čokoplastelínu z čokolády a curkr. sirupu? ako ju robíte, mne sa s ňou dobre robilo kým bola taká vlažná, ale potom na torte mi úplne stvrdla a pri krájaní praskala... poraďte...
KAUFLAND od 8.11 - SALKO 1,49
@rachel36a 3,30E, je to abeceda velke pismena a cisla velkost písmen a cisel 9 mm 😉 pismena, cisla su na taky styl ako funky abeceda
@luciahromadkova no z tychto dvoch u mna asi skor mandla....ale co clovek to nazor...takze asi skus ochutnat a sama si vyber ci ti viac chuti 😉
@pipka dakujem doteraz som mala ceresna a pomaranc, pomaranc pekne vonal a ceresna je fajn aj chut, ale teraz maju v tortomanii aj 4 kg balenie mandlu a vanilku, mozno zostanem verna ceresni 🙂

@florentina čokoládový smartflex okolo čokolády ani nešiel aj mi smrdí ako ehm nebudem špecifikovať mne vôbec nesadol ani vôňou ani chuťou....