Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@nika1985 ja som včera skúšala pribinák, upiekla som 20 cm korpus a bolo na 1x prerezané a ešte aj na vrch a boky torty, takže ak budeš poťahovať a pribinák dáš len dovnútra, bude ti pol dávky na 2x prerezanú stačiť.
A myslím, že pre 6 ludí je akurát, ak predpokladám, že budete mať aj niečo iné na jedenie než len tortu.
@yukki perfektny je
Dievcata par inspiracii............................................ 😉 🙂
VIDEO NA INSPIRACIU:::::::::::: PERNIKOVY DOMCEK
SABLONKY NA PERNIKOVY DOMCEK
http://www.wunderweib.de/media/redaktionell/wun...
OZDOBNA TECHNIKA AJ NA PERNICKY A LINECKE :::::::::::::::::::::
VIDEOPOSTUP NA PERNIKOVY DOMCEK
NIECO PRE POKROCILYCH 😉 🙂
@evvina Tu je jedna krasna vianocna inspiracia na Winnie PU 😉 🙂
http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/53062...
@mamina1978 Tá Macko Pu je uplne nenormalne krasna na zožratie 🙂
Baby prosim Vás, budem robit stvorec 30*30 , chcem ho 2x naplnit, kolko pribinaku budem potrebovat? Bude stacit 1 apol davky, cize 3 slahacky a 750 tvarohu atd a kolko to bude +- vazit? Chcela by som cca dokopy aby mala 5 kil.
Dakujem
@vlada111 Bombovaaaa je ta teniska , no ta druha torticka je prenadherna, skoro ako ozajstna............ ziva 😉 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@pristela mojka, no ja milujem Vianoce, a ako sa na ne tesiiim, tak aj chcem aby uz bolo 5.1. a budem tu obdivovat to tvoje auto so soferom s natrcenou rukou a teba ako mu platis...a este ti padla penazenka a mince sa rozkotulali po zemi, kubko ich zbiera a pes mu skace po chrbate 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 jaaaaaaaaj uz aby to bolo 😅 😀
jaj mne dnes zrusili objednavku na jednu total nezazivnu tortu s logom 😝 😀 som hnusna ale ja som sa taaak potesila 😅 😅 chvaaalabohu nebudem musiet zas vyrezavat 😝 😀 😎 😎 😎
sak este ich mam aj tak dost, sa utortujem buduci tyzden 😝 😅
@vlada111 nemam slov, ani na jednu ani na druhu 😉 uzasne. 😉
dievcata, potrebujem sa s vami poradit 😉
na co mam prihliadat pri kupe kuchynskeho robota, alebo ktore znacky su take, ze ozaj overene?
mali sme taky stary a teraz som mlela orechy a smrad jak delo, asi som spalila motor 😕 to budu zasa reci 😨
@mizulienka
@elienka dakujem baby
@wera.g dakujem pol davku som myslela jednu smotanu na slahanie 🙂 ja normalnu davku ratam 0,5kg tvarohu a dve smotany takze v pohode mi to vystaci.
Ale asi spravim vacsiu som si to v noci rozmyslela to by som nevedela asi ani ozdobit take male 🙂
a chcela by som vas poprosit nemate nejake vianocne inspiracie s mackami totiz ta navsteva miluje macky a ja ich tak nenavidim ale musim sa odosobnit len nic co by sa mi pacilo som nenasla. Dakujem pekne je to pre 50rocnu pani

@nika1985 ja si myslim, ze to bude aj dost malo, skus si akoze naznacit na forme, ze na olko by si to nakrajala, ale na pre 6 ludi robim min primer 20.