Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@strihalka Ja nerobim so smartflex , ale co tu kocky pisali, tak rozpracovat v rukach 😉 A niektore davaju aj na par sekund do mikrovlnky....... 🙂
@lucula73 dakujem;)
@mamina1978
dievcata k orechovemu korpusu, aky robievate krem, dakujem
ďakujem za pačitká....
A jeste jedna otazka...vie nekdo pordit? koupila jsem v obchode krabici na prevoz,..s nazvem kuratka..???, ako fakt nevim jak to poskladat, je to z dvoch kusou😀
@luciahromadkova parizsku slahacku, karamelovy alebo kavovoorechovy
@aduskatt dakujem 😉
@luciahromadkova za malicko🙂
@dajna11 je nádherná 😵 😵 😵
Baby, help....iste máte nejaké fotky tých medovníkových svietnikov, ja som našla perfektné od Pristelky @pristela , s kostolíkom, a ešte by som nejaké aj iné, že s chalúpkou, alebo tak....a pokúsim sa vyrobiť aspoň pre kamarátov, pre ktorých na Vianoce nič iné nemám...
a ešte, ako vyrobiť poťahovú hmotu zo surovín, ktoré je dostať v miestnom konzume...to je nejaký cukor, salko, abo sušené mlieko abo také niečo...bo to ja už hmotu nezoženiem veru....
@yukki moje svietnicky su napr. tu je ich tam viac roznych https://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?...
potom este prikladam inspiracie z netu. vsetko su to tusim prace pernikarky perchty a moli
😉
baby prosim, sice neide teraz o potahovanu tortu, ale ked robite ovocnu zaliatu zelatinou, kolko zelatiny si pripravite na cca 30x35cm ... ja neviem ci bude stacit z litra, alebo mam este zajtra utekat kupit dalsiu zelatinu, nech to nemusim dorabat na etapy 😕 😅 dakujem za odpoved (aj za mensi stvorec alebo obdlznik, to uz by som preratala
Taj napeceno🙂 zakladni dvad ruhy cukrovi 😀 pernicky a linecke😀

smartfley koupeny. je to nejake tvrde , mam to rztopit ve vodni lazňi a rozvalet? kdo poradi plnemu zacatecňikovi? dakujem;)