Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@lussy23 ked mysli slovník,tak mysli slovník 😠 keby chcela slona,nepíše slovnik 🙄
@osemsmerovka preco tak ostro? ved slonik a slovnik su dost podobne, ked nemam okuliare, tiez sa mi moze stat, ze zle precitam, nikto nie je neomylny.
@rapunzel1 náááááááááááááááááádherná
@vecernicci krásnučká je tá víla
@evvina perfektná torta
@pralinka25 NáDHERNé. NAJVIAC SA MI Páči to slniečko
@sisix parádna
@aduskatt tá osoba mi ide na nervy,preto 😠
@vecernicci uf teda tiež si si mákla 😝 ja tie perníčky, vajíčka, guličky atď obdivujem, vôbec mi to nejde 😅
dievcence prosim mohli by ste mi dat link na recept a najlepsie aj postup na upecenie torticky potrebujem pre muza... chcem svetle cesto a nejaky krem s ovocim
dakujem velmi pekne
a este jedna otazka mam taku silikonovu formu v tvare srdca to treba pred pecenim vymazat klasickym olejom a vysypat mukou?
prvy krat idem nieco take piect....
@jovanka81 skús pozrieť tu 😉 je tam pár pekných foto http://www.google.sk/search?q=dictionary+cake&h...
@osemsmerovka tak sa ukludni....
@dadka212 😎 😎 však som
moja bilancia za rok 2012 - 78 tôrt, kam sa ja na Vás hrabem 😀 😀 😀
@vecernicci prosim vas pani 😀 pisni mi kontakt na pana co dela vykrajovatka na perniky a cukrovi. Dekuji 🙂
tak som si dala namahu a je to 84 😅 ved vravim , ze sa ratam medzi zaciatocnikov !!!! 😀
@nika1985 neviem, ci uz nie je neskoro, ale ja som davala visne, je to super kombinacia a k tomu visnovy frutafil, mnam
hi hi a co jsem potom ja s 17ti kouskama a 1,5kg cukrovi 😀
@vecernicci aj ja som bola uplne hotova, mala som velmi vela pernickov a do toho este torty , no a preto som sa tiez rozhodla robit pernikove vajicka zaciatkom februara. . , ake si si kupila vykrajovack??
@sisix je to pan Jánský ceske-formicky.cz 😉
@miciatko všechno možný, zajíčky, kačenky, kuřátka a tak dále, mám toho za 500 korun 😉 teď ještě objednat robota, nakonec zůstanu u boshe, ale vezmu si ten výkonnější
@vecernicci diky
@mamina1978 ďakujem, aj Tebe Zdenka a celej Tvojej rodinke želám krásneho silvestra a do Nového roku 2013 želám všetko len to najlepšie a najkrajšie. Nech Ti to tak super pečie a darí sa aj buduci rôčik 🙂 😉 🙂
@vecernicci a ty si medzi tym chodila este do prace?? ja som si minuly rok kupovala tiez vykrajovatka, tak dalsie mi asi netreba, asi si ale na vajicka objednam neake nech mam viacej a rychlo to napecem ..
Ahojte. Baby potrebujem radu. Idem robit na zajtrajsiu oslavu tuto tortu, http://feminity.zoznam.sk/c/855524/mandlova-torta hlavne mi ide o ten krem. Vydrzi mi to bez zelatiny alebo niakeho stuzovaca celu noc? pytam sa len preto ze som tento krem este nikdy nerobila, a nechcem aby sa to roztieklo 😖 Dakujem za kazdu odpoved. 🙂

@dm1 ale popravdě jsem byla poslední dny před vánoci ko 😝