Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
tak ma ide trafit.Matka vrzla moju slahacku dnes do omacky,Mam iba kyslu smotanu.Neaky napad?
Ahojte baby.No mi sme už z dovolenky doma a bolo super.Tak a ide sa piecť.Na víkend mám dve torty. 😉 Už to začína.už mám aj na 21.8 motorku.Som zvedavá ako to zvládnem. 😝
Juj baby potrebujem dáky krém čokoládový ale nesmie byť maslový.Nejaký tvarohový alebo smotanový.Bože prosím poradte mi ☹
juj dakujem.Asi skusim to so zl.klasom a dam tie madarinky.Moze to byt dobre nie?Navrch cokoladku
@vinka Vyšlehej si tvaroh s cukrem a rumem, přišlehej hustý čokoládový pudink, želetinový ztužovač a máš kakaového lipánka... 😵
@zdenallicka ty ten rum cpeš fakt všude 😀 😀 😀
@benjik No já si bez rumu nedokážu krém představit... 😝 Přijde mi to mdlé a bez šmrncu...
hmmmmmmmmmmmm
JO a co se týče malých dortů - všem říkám, za pod 2,5kg nepeču!! Na tom se fakt nedá vydělat..
Vinko, jinak doporučuju tento zákusek... Ten krém je skvělý a určitě by šel zakomponovat do dortu..🙂
@zdenallicka tak ten skusim.Mnam
@zdenallicka tak to jo,to já nemůžu mě dítě olizuje metličky
@bianca Já jsem ho dělala kolegům na mé narozeniny a pořád měli málo..🙂
@benjik V jednom roce, jo? 😕 😅
No jestli jo, tak si se stravováním moc starostí asi neděláš..🙂 😅
holky, u nas sice mala neoblizuje metlicky, ale z korpusov mi zje pri kazdom peceni pozehnane 😝 pre nu musim aspon kusok naviac upiect, inak mi tu chodila po zemi a vyjedala omrvinky, co mi popadali 😅

tak uz si uzivam jahodovy jovokrem 😀 mnam