Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@mizulienka velmi individualne, ale obvykle cca 2 EUR navyse.samozrejme, ale ako pisala
@dm1 , zalezi od torty.....20 zvieratiek by som tak neuctovala🙂
@vecernicci no sak toto ja musim skusit..ale az zajtra, bo dnes uz ledva zijem 😝
len ten pomer 😕 davas do ruzovej kvapku fialovej ci naopak?
@mizulienka ja každému poviem, že tortu pod 3 kg nerobím a keby niekto chcel mať na torte viac postavičiek, tak si váhu zaokrúhlim hore, keby chceli tortu 3 kg upozorním, že je to malinká torta a veľa postavičiek na nej ... by bola asi preplácaná ale ak chcú urobím, s tým, že cenu si trochu prispôsobím a zaplatia ako za 3,5 kg
Dievčence mne sa dnes "darí", bola som na návšteve za mojím 7- mesačným milencom, po príchode domov som rýchlo dala piecť korpus na tortu a tiež som ho rýchlo chcela aj dostať upečný z formy von a som si ho zlomilaaaaaa ☹ ☹ ☹, tak sa tu s ním kŕmim a ráno pečiem nový 😒
babule kolko schne potravinova farba s alkoholom ked som s tym malovala tortu? Rano to uz bude lebo potrebujem na nej este robit?
@nika1985 ďakujem
@jakelina krásne lienky @yamahafazer krásna
@jakelina krásna
@lucula73 nádherná @lifinka krásny
@vecernicci nádherné
@aduskatt krásne
Ahoj holky,prosím která jste dělala dort ve tvaru jedničky? Hodte mi foto,kdysi se mi tu jeden moc líbil.Sjíždím celou diskuzi,ale i když koukám jen na fota jsem na str.558
@pristela jej aký alobal ☹ ☹ som niečo prepásla? vari si sem už dávala tie zásady správneho fotografovania
@benjik ja mam ulozenu len jednu no ale hadala by som sa do krvy ze ich mam viac 😕 😀 😀
@levandulka3 nedavala som zasady spravneho fotenia , to neviem , ja niesom vo foteni dobra 😀 len sa vypytujem tých čo su ochotný radiť , tak od nich mam trebars aj ten alobal , davala som na to link asi na predoslej strany florentínke 😵
@nika1985 podla toho ci si malovala gelovkou+alkohol alebo praskovymi alebo tymi z drogerky, gelovky nevyschnú , ostatne áno
foto je inspiracia z netu nie moja praca!!!!!! 😀
@pristela dakujem už som našla 🙂

@dm1 no ved ono to asi aj zavisi, aku velku tortu robis, lebo ved nie kazdy den robis 3poschodovu 😉 teda ja nie, ja som este taku velku nerobila.
dakujem Dani 😉 ved uvidim, ako sa dohodneme