Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
holky pekne prosim o inspiracky na krtka ako sa plava dole vodou v dáždniku , na google som uz mrkala a cz aj sk ale pacila sa mi tam len jedna 😕 mala by byt poschodova ale malicka , ja viem ze niekto z vas robil ale uz nepamataaaaaaam ☹
a este prosim vas inspiracie na nejaku tortu pre chalana 14rokov , ale take nieco neskutocne, co si mozte na tom nieco vyskusat, moze byt aj s konstrukciou, take ako tie americke torty 😀
@lawli dakujem ti
Ahojte. Potrebujem radu, nidky so nejak velmi nepiekla ale chcem urobit tortu, obycajnu okruhlu a chcem taky ten pekny rovny povrchu.Cim sa tie torty potahuju a co ide po nich? dakujem
ahoj, jdu si pro radu
nedělala jste některá dort pro truhláře? potřebovala bych nějakou inspiraci
@something potahuju sa potahovou hmotou bud doma robenou alebo kupovanou. Z kupovanych odporucam smartflex velvet a doma sa robi napr. hmota z cukrikov MMF sa vola recept je na prvej strane tejto diskusie
Ak myslis co pod potah tak jedine krem s maslom nie slahacka, tvaroh, pudingove kremy
Zienky, ja zase potrebujem tortu pre 10r chalana, podmienka len farba...modra. Ale co ma taky 10r chalanisko rad, to netusim.
@zuzana92101 ta je krasna 😵
@zuzana92101 hmm to sa veru tazko radi ked clovek nevie co ma rad 😒 . Skus vyzistit bez toho tazko to je taky vek ze ozaj tie zaluby mozu byt rozne.... od sportu az po PC a pdobne
@dm1 ved to...jeho babka mi nevedela povedat, len nech je chlapcenska a modra 😀. A potom, porad si sam...
@zuzana92101 tak tak a presne do bodky si to napísala , @pristela Žanetka je šikuľka ona to dá 😵 😵 😵 😵 už teraz sa teším na výsledok 😉
@zuzana92101 čo sa týka tvojej tortičky pre 10 ročného chalana ,tak si aspň prezisti aké rozprávky (ak vôbec) pozerá... 🙂
baby mám požiadavku na orechovú plnku, hľadám, hľadám a nič sa mi nepozdáva, nikdy som takú nerobila a neviem si predstaviť tú chut 😝 ak mi poradíte budem rada...
@gabina275s @jakelina @vecernicci holky děkuji za rady ohledně podložky...karton byl nakonec prima!
@zuzana92101 nádherný dortík 😉
@lawli volala som jeho babke, ta to objednavala...nevieeee, ze len za pc sedi 😀, ale potom ju napadlo, ze po byte beha s lietadlami a helikopterami, tak mozno nieco take. 😉 Uz mam aspon smer...

@lokalistin ešte mi ujo Google našiel toto http://deborahhwangcakes.blogspot.sk/2011/08/ho...